Kultúra

Pokoli kemény lesz Michael Keaton terrorelhárítós akcióthrillere

Új előzetest kapott az Amerikai bérgyilkos, amelyben Keaton fogja játszani a Dylan O'Brien által megformált főhős mentorát.

A néhai Vince Flynn 2010-es American Assassin (Amerikai bérgyilkos) című regénye alapján az Emmy-díjas Michael Cuesta rendezésében készül az azonos című akcióthriller, amelyben Az útvesztő-sorozattal befutott Dylan O’Brien fogja játszani a főhőst: Mitch Rapp CIA ügynököt. Rapp karaktere 1999-es bemutatkozása óta nem kevesebb, mint 15 regényben játszott főszerepet és a köré épülő regényciklus alapsztoriját meséli el az Amerikai bérgyilkos, melynek adaptációja most posztert és új előzetest kapott.

CBS Films

Az Amerikai bérgyilkos lényege, hogy miután terroristák meggyilkolják a barátnőjét, Mitch Rapp csatlakozik a CIA-hoz, ahol ügynökké avanzsálva az őt kiképző veterán profival, Stan Hurley-vel (Michael Keaton) együtt felkérik egy nyomozásra, amely aztán igencsak veszélyessé válik. Az eleinte véletlenszerű támadásoknak tűnő akciókról rövidesen kiderül, hogy ugyanaz a személy áll mögöttük: egy Szellem fedőnevű alak (Taylor Kitsch), aki a Közel-Keleten akarja kirobbantani a harmadik világháborút.

Az említettek mellett Sanaa Lathan, Scott Adkins és a Poirot szerepében legendássá vált David Suchet is játszik az akcióthrillerben, amely szeptember 15-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik