Nagyvilág

Angliában olyan hőség van, hogy még a fiúk is szoknyában mennek iskolába

Európaszerte egyre elviselhetetlenebb a hőség, és úgy látszik, hogy nemcsak az Egyesült Államokban produkál fura dolgokat az élet. Angliában, egészen pontosan Exeter városában az egyik helyi iskola fiú növendékei úgy döntöttek, hogy nem hajlandók felvenni az uniformis részét képző meleg nadrágot, hanem a szellős szoknyát választják inkább.

Tökéletesen mutatja a britek hozzállását, hogy az iskola szó nélkül belement a dologba, hiszen a fiúk nem vétettek az egyébként szigorú öltözködési szabályok ellen. Íme, a sztori, ami rövid idő alatt bejárta az internetet.

A fiatal bevállalós srácok egyáltalán nem bánták meg a váltást, sokkal könnyebben bírták a jóval 30 fok fölötti hőmérsékletet. Az Isca Academy diákjai a lány osztálytársaiktól, a nővéreiktől és a húgaiktól kérték kölcsön a ruhadarabokat, amelyeket aztán büszkén viseltek egész nap.

A gyerekek egyébként ha a szabályok ellen vétettek volna, akkor elkülönítőbe kellett volna vonulniuk, de a tanár azt mondta neki, hogy ha nagyon vetkőzni akarnak, akkor hordhatnak szoknyát, mint a lányok. A srácok pedig fittyet hányva a károgókra, a belementek a dologba.

Washington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik