Tech

Már Yoda-dildóval is érezhető az Erő

Vészesen közeledik az idei Star Wars-film, Az utolsó Jedik premierje, ami nemcsak a rajongók izgatottságát növeli, de a különböző boltok polcait rohamosztagos sebességgel öntik el az olyan termékek, amik a Csillagok háborúja-univerzumhoz kapcsolódva igyekeznek a gyanútlan vásárlóra sózni a különböző cuccokat. A Star Wars-témájú telefonon egyáltalán nem csodálkoztunk, de a Yodás műpénisz, illetve a C-3PO-t idéző análdugó megjelenését nem láttuk jönni.

Forrás: Geeky Sex Toys

A meglehetősen szokatlan termékcsaládot a szexjátékokat gyártó ausztrál Geeky Sex Toys dobta piacra, és így első körben egyáltalán nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ezt a Star Wars-jogokat birtokló LucasFilm és Disney is jóváhagyta.

Forrás: Geeky Sex Toys

Persze nem lepődnénk meg, ha az ausztrálok nem egyeztettek volna a mikiegeres céggel, a busás profit reményében hányva fittyet a szerzői jogokra. Ha pedig valaki pont Star Wars-os intim kiegészítőkkel szeretné feldobni a szexuális életét, az örülhet, hiszen a meglehetősen széles felhozatalban akad még rohamosztagosokat és Darth Vadert idéző vibrátor, és a játékszerek elnevezése is vicces, hiszen a karbonitos segédeszköz Hand Solo névre hallgat, míg a zöld műpénisz a Dildoda nevet kapta a gyártótól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik