Élet-Stílus

Kiakadtak kollégái a szexi fotókat posztoló rendőrnőre – Fotók

„Gyakorlatilag az összes fotón egy szál semmiben van, és sokszor nagyon buja pózokban” – panaszkodtak. De rajongói biztosan többen vannak. A fényképeket látva nem csoda, hogy miért.

A 33 éves Leanne Carr rendőrőrmesternek sikerült felbőszítenie néhány kollégáját, akiknek nagyon nem tetszettek a fényképek, amiket közösségi oldalaira posztolt. A Lincolnshire megye rendőrségén dolgozó nő az esetek nagy többségében bikiniben látható, thaiföldi, ciprusi vagy dél-afrikai nyaralásokon. Mindezt akkor, amikor egy több mint fél évig tartó betegszabadságon volt, stressz miatt.

L E A (@theleaway) által megosztott bejegyzés, Márc 27., 2018, időpont: 1:07 (PDT időzóna szerint)

A Daily Mailnek Carr egyik dühös kollégája kijelentette: egyáltalán nem tűnik nagyon stresszesnek a közösségi oldalain közzétett fényképeken, ahogy luxusszállókban élvezi az életet szerte a világon. És ezt „nehéz elfogadni” – mondta a névtelenül nyilatkozó kollégája.

L E A (@theleaway) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2018, időpont: 11:56 (PST időzóna szerint)

A panaszkodó kolléga szerint a közzétett fényképek nem méltóak egy rendőrtiszthez. „Gyakorlatilag az összes fotón egy szál semmiben van, és sokszor nagyon buja pózokban” – jelentette ki a Mailnek.

L E A (@theleaway) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2018, időpont: 2:51 (PST időzóna szerint)


A lincolnshire-i rendőrségnek azonban nincsen problémája a fotókkal. A Mailnek és a Metro című brit lapnak is elmondták: Carr semmilyen szabályt nem szegett meg azzal, hogy nyaralni ment hét hónapig tartó betegszabadsága alatt, mert ehhez teljes mértékben joga van.

L E A (@theleaway) által megosztott bejegyzés, Márc 25., 2018, időpont: 8:11 (PDT időzóna szerint)

A rendőrség közlése szerint, ha bármelyik rendőr közösségi oldalain olyan dolgok jelennek meg, amelyek nem felelnek meg az elvárásoknak, akkor vizsgálatot indítanak ellenük, de „nekik is joguk van a magánélethez”.

Carr milliomos barátja, Luke Westen oldalán utazta körbe a világot, aki szintén előszeretettel oszt meg szexi fényképeket csinos barátnőjéről a közösségi oldalain.

Westen látszólag nagyon büszke a szexi rendőrnőre, aki a Mail cikke szerint modellkedett is a Weston tulajdonában lévő Alutius extrémsport-márkának.

L U K E W E S T E N (@thewestenlife) által megosztott bejegyzés, Ápr 5., 2018, időpont: 10:12 (PDT időzóna szerint)

„Úgy néz ki, mint egy modell! Olyan formás, mint az anyja, nagyon büszke vagyok rá.” Ezt már a rendőrnő apja nyilatkozta a Mailnek, amikor a lányáról készült bikinis fotókról kérdezték.

L U K E W E S T E N (@thewestenlife) által megosztott bejegyzés, Dec 18., 2017, időpont: 3:05 (PST időzóna szerint)

Graham Carr megvédte lánya utazgatásait, közölve, hogy azok nagyon sokat segítettek a stressz okozta problémáin.

L U K E W E S T E N (@thewestenlife) által megosztott bejegyzés, Ápr 13., 2018, időpont: 4:46 (PDT időzóna szerint)

Leanne Carr betegszabadsága egyébként idén januárban ért véget, és azóta már újra teljes munkaidőben dolgozik rendőrként.

(A kiemelt képen Leanne Carr. Fotó:Instagram/Facebook/Twitter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik