Élet-Stílus

Jada Pinkett Smith úgy érzi, hogy megfiatalodott a vaginája

Egyre furcsább dolgok derülnek ki Jada Pinkett Smith beszélgetős műsorából, amelyben édesanyjával és lányával tárgyaljak meg az élet fontos dolgairól.

Will Smith Budapesten készül családjával egy zombiapokalipszisre
És lánya, Willow Smith már készen is áll.

A Red Table Talkból címet viselő show-ból megtudhattuk többek között, hogy miért visel állandóan turbánt Will Smith felesége, hogy Willow Smith gyerekkorában vagdosta magát, valamint, hogy 9 évesen rányitott szüleire. Ha ez mind nem lett volna elég, a legfrissebb epizódban azt tudhatta meg a világ, hogy Jada Pinkett Smith úgy érzi, vaginája megfiatalodott az elmúlt pár évben miután túlesett pár orvosi beavatkozáson.

Az egyik barátnőm mesélt róla. Azt mondta, másnak fogom érezni. Igaza volt. Hólyagproblémáim voltak, de azok is elmúltak

– mesélte édesanyjának a színésznő, akitől azt is megtudhattuk, hogy három kezelés után már egy szép barackot látott, ha lenézett.

VAGINAL REJUVENATION 101

Jada and Gammy embark on a very personal journey to a clinic that specializes in vaginal rejuvenation. Gammy is skeptical of the newfangled technology, but Jada has a different point of view.

Közzétette: Red Table Talk – 2018. június 15., péntek

(Kiemelt kép: Gabriel Olsen/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik