Élet-Stílus

Babájával együtt pörög a póznán a rúdtáncos anyuka

A rúdtánc iránti szenvedély gyökeresen megváltoztatta a kaliforniai Mathea McKinley életét. A 28 éves fitneszedzőt semmi sem tarthatja vissza az akrobatikus szexi mozgásformától, még a várandósság, és az anyaság sem.

Mathea kamaszkora meglehetősen zaklatott volt. Csúnyának találta magát, gyűlölte a testét. Hogy elnyomja az érzéseit, egyik buliból a másikba rohant, de közben úgy érezte, semmire sem alkalmas, az élete értelmetlen. Aztán a rúdtánccal rátalált az addig szunnyadó tehetségére és képességeire. A rúdtáncos közösség pedig az első perctől kezdve támogatta az ambiciózus lányt, aki keményen dolgozott azon, hogy egyre jobb legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🖤MATHEA McKINLEY🖤 (@polefit.mama) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2018, időpont: 8:27 (PDT időzóna szerint)

McKinley egy évvel ezelőtt, a kisfia születésekor is csak rövid időre hagyta abba a sportot. Benne járt már a terhessége nyolcadik hónapjában, amikor felhagyott a mozgással, de két hónappal a szülése után már újra a rúdon volt. Olykor nem is egyedül mászik fel gyakorolni, hanem a kisfiával. Azt mondja, sokan néznek rá furán, amikor megtudják, hogy kisgyermekes anyaként mivel foglalkozik, de ez őt egyáltalán nem érdekli, így teljes, és boldog az élete.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🖤MATHEA McKINLEY🖤 (@polefit.mama) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2018, időpont: 9:12 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik