Élet-Stílus

És akkor egy nő beállt a benzinkútra, hogy megtankolja a Tesláját

Zavartan és értetlenül nézte, hova is kéne töltenie a benzint. Majd jót nevetett, amikor rámutattak a tévedésére.

Az év legérthetetlenebb jelenete zajlott le egy amerikai benzinkúton, ahova egy nő betért egy Tesla Model S-el, és megpróbált üzemanyagot tölteni az elektromos autóba.

A különböző közösségi oldalakon hétvégén elterjedt felvételről nem lehet tudni, hogy hol, és pontosan mikor készült. És a legfontosabb, az sem lehet tudni, hogy a videón látható nő mégis miért is akart benzin tölteni a világ legismertebb elektromos autójába.

Ezt valószínűleg ő maga sem tudja. Az ismeretlen nőnek látszólag fogalma sem volt arról, hogy az autóban nincsen benzintank, mert nem benzinnel működik. Látni, ahogy próbálja berakni az elektromos töltőnek fenntartott nyílásba az üzemanyagtöltőt, majd értetlenül nézi, hogy miért nem megy bele.

Ezután – feltehetően véletlenül – kinyitja a csomagtartót, ami csak növeli a zavarát. Majd végül előveszi a telefonját, minden bizonnyal azért, hogy segítséget kérjen.

Ekkor unják meg a felvétel készítői a mögöttük lévő autóban a szórakoztató jelenetet, amin szétröhögték magukat, és egyikük kiszáll, hogy elmagyarázza a nőnek, mit is csinál rosszul. Aki erre szintén elröhögi magát, és nevetve köszöni meg a férfinak a segítséget.

https://www.facebook.com/theCHIVE/videos/269126443780054/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik