Élet-Stílus

A repülőgépen felejtették a nőt – tök sötétben ébredt

Az Air Canada járatán ülő nő telefonja pedig lemerült.

Rendkívül bizarr élményt élt át egy Tiffani Adams nevű nő a legutóbbi repülőútja során. Pedig a gépnek nem kellett kényszerleszállást végrehajtania, de még erős turbulencia sem lépett fel.

Egy barátnője Facebook-posztjából derül ki, hogy Adams az Air Canada Quebecből Torontóba tartó járatán utazott; a másfél órás út felénél elaludt. Éjfél körül ébredt fel, órákkal azután, hogy a gép leszállt.

Egyedül ült a repülőn, becsatolva a helyén, tök sötétben.

Ha történetesen nem küzdene amúgy is szorongással, akkor is érthető lett volna, hogy pánikba esett. Megpróbált telefonálni, de a készüléke lemerült. Elindult a vaksötét gépen, egészen a pilótafülkéig jutott, ahol talált egy zseblámpát, amivel sikerült elkecmeregnie az ajtóig.

Ki tudta nyitni, és ott találta magát 15 méterre a talajtól. Kilógatta a lábát – és várt.

Hogy mennyi idő telt el, nem tudná megmondani, de egyszer csak észrevett egy poggyászszállító kocsit vezető férfit, akinek hevesen integetni kezdett a zseblámpával.

A reptéri alkalmazott azzal kezdte, hogy mi a fenét keres itt a nő – nyilván erre a kérdésre ő is nagyon szerette volna tudni a választ; ezek után az utas a férfi (és egy létra) segítségével visszajutott a repülőtér főépületébe, ahol sajnálkoztak a történtek miatt, taxit és szállást kínáltak neki.

Az Air Canada vizsgálatot indított az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik