Tech

Ilyen kamerákat kaphat a Samsung kihajthatós mobilja

Arról már mi is sokat írtunk korábban, hogy a Samsung február 11-én rántja le a leplet a Galaxy S-széria legújabb modelljeiről, hiszen a számos kiszivárgó információnak köszönhetően gyakorlatilag már majdnem minden tudni a telefonokról. A Galaxy S20-ak mellett viszont bemutatkozhat a (vélhetően) Galaxy Z Flip névre keresztelt készülék is, amiről a dátum közeledtével szintén egyre több minden derül ki.

Az XDADevelopers szerzője, Max Weinbach a napokban egy újabb adag pletykával jelentkezett a kagylóhéj kialakítású mobilról. Forrásai szerint a készülék hátlapja két 12 megapixeles, egy széles illetve egy ultraszéles látószögű szenzort kap, ami kicsit lehűtheti azok lelkesedését, akik arra számítottak, hogy ez a modell is a 108 megapixeles kamerával jön. Az ujjlenyomat-olvasó a készülékház oldalára kerül, kijelzőpanel terén pedig Dynamic AMOLED várható, méghozzá ultravékony kialakításban. Weinbach forrásai szerint a mobil egy másodlagos, mindössze egy hüvelykes külső kijelzőt is kap.

A töltés 15W-os lesz, egyaránt támogatott a vezeték nélküli töltés és a reverse charging, tehát nem csak a telefon lesz tölthető vezeték nélkül, de a mobil is képes lesz feltölteni más készülékeket ugyanígy. Teljesítmény tekintetében a Galaxy Z Flip a Galaxy S10e-re fog hasonlítani, az egyetlen lényegi különbség a kagylómobil kialakítás lehet.

A holland LetsGoDigital nemrég egy videót is készített a kiszivárgott renderképek alapján.

Már mindent tudni a Samsung új csúcsmobiljáról
Videón a februárban bemutatkozó Samsung Galaxy S20.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik