Élet-Stílus

Gondatlan emberöléssel vádolták meg a pornósztárt, aki békaméreggel kezelte egy fotós drogfüggőségét

wrangel / Getty Images
wrangel / Getty Images
Spirituális szeánszot tartott otthonában Nacho Vidal, spanyol pornósztár 2019 nyarán. Az összejövetelen Jose Luis Abad divatfotós életét veszítette. A nyomozás során egy bizarr történet bontakozott ki.

Ahogy korábban megírtuk, két férfit és egy nőt tartóztatott le a rendőrség 2019 júliusának végén a Spanyolország kelet részén fekvő Engueraban. Az egyikük Ignacio Jordà González, művésznevén Nacho Vidal pornósztár volt, akinek házában meghalt Jose Luis Abad divatfotós.

Később kiderült, Abad halálát a coloradói folyami varangy váladékából kinyert hallucinogén méreg okozta. Vidal elismerte, hogy egy szeánszot tartottak nála, melyen egy ősi rituálé során, a békaméreg segítségével próbálták meg kigyógyítani a fotóst a kokainfüggőségéből. A pornós nagyon sajnálta a történeteket, de tagadta a felelősségét.

Kapcsolódó
Ismert pornósztárt tartóztattak le halállal végződő békás rituálé miatt
Nacho Vidal sajnálja a történteket, de ártatlannak vallja magát.

A spanyol hatóságok azonban másképpen látják. Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg a 47 éves Vidalt. A pornós, ha elítélik, akár négy év börtönt is kaphat – írja az Insider.

Az áldozat telefonjáról előkerült egy videó, amin az látható, hogy Abad 20 másodpercen keresztül lélegzi be a békaméreg gőzét, sír, majd egy tamburint ver, miközben a háttérben csengőszó hallatszik. A férfi arca és mellkasa hamarosan elkékül, mire Vidal gyorsan elkezd neki elsősegélyt nyújtani, és rászól a kamerát kezelő unkatestvérére, hogy állítsa le a felvételt.

Az unokatestvér és a szeánsz egy másik résztvevője elleni vádakat ejtették, mivel a hatóságok úgy látták, nem volt hatásuk az események alakulására. Vidalt azért vádolták meg, mert ő szerezte be a veszélyes drogot, és nem tett megfelelő előkészületeket arra az esetre, ha balul sülnének el a dolgok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik