Szórakozás

Dallos Bogi nem tud az anyukájával versenyezni: Sokkal slamposabb vagyok nála

Úgy érzi, hogy ez pont a szakmája miatt alakult így.

A 23 éves énekesnő már a Nyerő Páros forgatása során is megkapta a többi celebtől, hogy nem ad eléggé magára, pedig csak arról van szó, hogy a kényelmesebb darabokban érzi jól magát. Dallos Bogi a Ruhastory című műsorban beszélt arról, hogy édesanyja személyében van példa előtte, hogy lehetne máshogy csinálni, de nem megy neki.

Kapcsolódó

Az én anyukám egy stílusikon. Azt gondolom, hogy soha nem leszek olyan stílusos, nőies és kifinomult, mint az ő ízlése. Ő mindig tipp-topp, mindig tökéletesen áll a haja, úgy néz ki mindig, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki. Sokkal slamposabb vagyok nála. Nem tudom, hogy ez a jó szó-e, de az a lényeg, hogy ő mindig nagyon tipp-topp, én pedig nem tudok ezzel versenyezni.

Dallos Bogi azt is elmondta, hogy szerinte ez miért alakult így, majd leszögezte, hogy ez részéről nem igénytelenség.

Ez kicsit kötődik a forgatásokhoz is. Lehet, hogy ha nem ez lenne a szakmám és nem vennének körül állandóan sminkesek, fodrászok, stylistok és érezném magam sokszor szépnek, lehet, hogy a hétköznapokban is sokkal többször igényem lenne arra, hogy saját magamat mindig a legjobb formámban mutassam, de azt gondolom, hogy az igényesség és az, hogy állandóan stílusosan nézünk ki, az nem egyenlő egymással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik