Szórakozás

Rubint Réka: Próbálok erős lenni, de ez most nem megy. Megsemmisültem!

RTL Klub
RTL Klub
Az egész családot sokkolta Réka édesanyjának váratlan halála.

Rubint Réka 71 éves édesanyjának tavaly decemberben még sikerült legyőznie a koronavírust, múlt szombaton azonban váratlanul összeesett lánya otthonában és elhunyt. A hírről Schobert Norbi számolt be a közösségi oldalán, egy nappal később pedig Rubint Réka írt búcsúposztot.

Keresem a szavakat … próbálom megfogalmazni azt a mérhetetlen fájdalmat, amit érzek… de képtelen vagyok. Próbálok erős lenni, de ez most nem megy. Megsemmisültem! Darabjaimra hullottam… a szívem és a lelkem minden darabja sajog, fáj és kétségbeesve üvölt … Tegnap délután az otthonunkban, a karjaimban összeesett és meghalt az Édesanyám! Keresem a választ… Hogyan történhetett meg ez? Itt volt velem. Mellettem. A karjaimban … minden nap … és én mégsem tudtam megmenteni!!!

– kezdte Rubint Réka.

Reggel érte mentem, mint minden szombat reggel, büszkén, mosolyogva végignézte a szombat reggeli tornámat… majd az élő főzésemet… beszélgettünk, nevetgéltünk, terveztük a következő napokat… és amikor vittem volna haza összecsuklott és nem tudtuk sem mi, sem az életéért végsőkig küzdő mentősök, mentőhelikopterrel érkező orvos sem megmenteni… Abban a pillanatban örökre kitépték a szívem egy részét … Ezt a fájdalmat, ezt az űrt SOHA! SEMMI! nem tudja meggyógyítani és betölteni.

Rubint Réka két évvel ezelőtt az édesapját is elveszítette.

A világ legcsodálatosabb és legönzetlenebb Édesanyja, Nagymamája és Felesége volt! Hálás vagyok, hogy megtanított mindenre! Az életútján keresztül megmutatta nekem azt a mintát, amely szerint élek! Hogy az élet két legfontosabb eleme az önzetlen szeretet és a család! Azt, hogy hogyan legyek olyan ember, mint aki vagyok! A karjaimban tartva köszöntem meg Neki mindent és kértem, hogy szeretgesse meg helyettem is az imádott Édesapámat❤️

Ajánlott videó

Olvasói sztorik