Elhagyja Magyarországot Vajna Tímea

bulvár
2017 február 16., 06:53
comments 602

A Storyra hivatkozva jelenti a szomorú hírt a Blikk:

elhagyja Magyarországot Vajna Tímea, az Egyesült Államokba költözik.

A celebasszony feltett szándéka, hogy amerikai állampolgárságot szerezzen, ehhez viszont öt év alatt két és félévet kell az országban eltöltenie, illetve szükség van jövedelemigazolásra, betegbiztosításra és bejelentett lakcímre. Vajna Tímea elárulta, hogy egyik régi barátjuk pecója éppen üresen áll Los Angeles-ben, így annak a bérlése mellett döntöttek Andy-vel, aki megígérte:

rendszeresen látogatja majd feleségét, a felesége meg őt. 

link Forrás

Vajna Tímea annyit még elárult, hogy 

"több iskolába is beiratkozott kint, elsősorban az angoltudását és a gazdasági ismereteit szeretné fejleszteni, de egy színészképzőt is elkezd majd."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.