Tamási Zsolt az MTK akadémiájáról is távozott

sport
2017 június 28., 15:36
comments 20

MTK-s körökben elég komoly megdöbbentést keltett, hogy Tamási Zsolt, aki a Sándor Károly Akadémia vezetőjeként az idény felénél vette át a Nb1-es csapat kispadját és vezette azt a kiesésig, milyen stílusban reagált arra, hogy volt játékosa, az ukrán Jurij Kolomojec az MTK edzésmódszereit kritizálta egy nyilatkozatában.

link Forrás

De úgy tűnik, hogy ez volt Tamási utolsó megnyilvánulása MTK-sként, a 444 tudomása szerint ugyanis a fociedző kedden délután megegyezett a klubbal, hogy 12 év után, közös megegyezéssel távozik az akadémia éléről, ahol ő volt a szakmai vezető.

Tamási erről kedden délután, még jövő időben fogalmazva nyilatkozatot is adott a csakfoci.hu-nak.

A 444 tudomása szerint a klub nem sieti el Tamási pótlását. Az akadémiának van operatív vezetője Polyák Balázs személyében, a 3 korosztályos csapatnak van edzője, így inkább addig keresnek, míg igazán jó jelöltet nem találnak, tartson a folyamat akár az év végig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.