Döbbenet: egy magyar étterem miatt szenvedett agykárosodást a brit tévés

bulvár
2017 augusztus 22., 05:26
comments 378

A brit This Morning című műsorban, aminek korábban producere volt, jelent meg hétfő reggel szülei kíséretében Amy May Shead, akinek életét egy magyar étterem törte ketté még 2014-ben. A Daily Mail beszámolója szerint a nő egy budapesti étterembe ült be barátaival, a pincérnek külön jelezte, hogy mogyoróallergiája van, erről még egy magyar nyelvű üzenetet is felmutatott. 

A rendelt vacsorájából egyetlen falatot evett, azonnal rohamot kapott, ami ellen nem használtak a nála lévő injekciók sem, kómába esett. 

Nyolc percen keresztül nem jutott Shed agya oxigénhez,

maradandó károsodást szenvedett. Kerekesszékben él, állandó ellátásra szorul, beszélni sem képes, csak pislogással kommunikálni. Szülei azért vitték egykori munkahelyére, hogy felhívják  a figyelmet a mogyoróallergiában szenvedőkre. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.