Saját anyja ölhette meg a kamaszlányt, akit csecsemő korában adott örökbe

bűnügy
2017 augusztus 23., 08:09
comments 123

Kedden tartóztattak le 39 éves amerikai nőt Missouri államban, miután emberi maradványokat találtak a farmján hetekkel azután, hogy bejelentette lánya eltűnését.

Rebecca Ruud 16 évvel ezelőtt, még csecsemőként adta örökbe lányát egy Tamile Leckie-Montague nevű minnesotai nőnek. A gyereket 9 éves korában autizmussal és más mentális problémákkal diagnosztizálták. Az örökbefogadó anya néhány hónapja azzal kereste a lány édesanyját, hogy 15 év után visszaadná a gyereket, mert az új vőlegénye nem jön ki vele. Az édesanya belement a dologba, de aztán több ismerősének panaszkodni kezdett, hogy nincs elég pénz gondozni a lányát.

Nyár közepén tűz ütött ki a nő farmján, a kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy akkor égette meg magát, amikor a lányát mentette ki a lángok közül. Akkor nem engedte, hogy hatóságok beszéljenek a lánnyal, akiről az  állította, hogy nem esett baja.

Később bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt a gyerek, azt mondta, hogy a lánynak bűntudata volt, mert miatta ütött ki a tűz, és ezért valószínűleg elszökött otthonról. A hatóságok ezután többször is átkutatták a nő házát és a farmot, legutóbb emberi maradványokat találtak egy húsdarálóban, feltehetően a kamasz lány fogait, több olyan gödröt, amiben emberi maradványokat égethettek el.

A nőt gyilkosság és más bűncselekmények gyanújával letartóztatták. (BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.