Folyamatosan leszakadt lábakat találnak Vancouver környékén

külföld
2017 december 10., 07:20
comments 133
Az elmúlt évtizedben 13 leszakadt, páratlan lábat találtak Vancouver környékén.
photo_camera Az elmúlt évtizedben 13 leszakadt, páratlan lábat találtak Vancouver környékén. Fotó: Gord McKenna/Flickr CC BY NC-ND 2.0

Leszakadt lábra bukkant kutyasétáltatás közben egy kanadai férfi British Columbiában, Kanada nyugati parti tartományában a tengerparton. A láb, amin cipő is volt, a hatóságok szerint bizonyosan emberi láb.

A rejtélyt csak fokozza, hogy az elmúlt évtizedben ez a 13. leszakadt láb volt, amit a környéken találtak. A kanadai halottkémi hivatal tájékoztatása szerint mindegyik láb emberi, nyolcat sikerült azonosítani és hat, korábban eltűnt személyhez kötni.

A halottkémi hivatal tájékoztatása szerint minden esetben kizárták az idegenkezűséget, bár hogy hogyan, arról nem nyilatkoztak. A legutóbb talált láb esetén még nem állapították meg az áldozat személyazonosságát, sem a halál okát. A kanadai rendőrség a vizsgálatok eredményeit összeveti majd az eltűnt személyek listájával is.

Arra, hogy miért mosódik partra ennyi leszakadt láb a környéken, nincs válaszuk a hatóságoknak. "Nem tudok az okokról beszélni. De nincs okunk feltételezni, hogy az esetek összefüggenek" - nyilatkozta Andy Watson, a helyi halottkémi hivatal szóvivője. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.