Megvadult a Fidesz: kiültették az óvodásokat meghallgatni a honvédelmi minisztert

idióta rekordok
2018 február 14., 14:27
comments 454

A Fidesz egész egyszerűen képtelen békén hagyni a gyerekeket, a politikusai továbbra is folyamatosan gyerekekkel kampányolnak. Most Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője és emberei elé ültették ki az őrmezei Napsugár Óvoda ovisait.

photo_camera Fotó: Simicskó István / Facebook

Simicskó a Facebookon közölte: „Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére.  Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel.”

Nyilván a gyerekek is akartak hallani ezt-azt az energetikai korszerűsítésről.

Bár Simicskó nem írt róla, természetesen az egész EU-s támogatásból valósulhatott meg. „Négy óvoda energetikai korszerűsítését végzi el a következő időszakban Újbuda Önkormányzata a Széchenyi 2020 program keretében”, az „összesen 249,27 millió forint összértékű beruházást az önkormányzat a teljes egészében vissza nem térítendő, európai uniós támogatásból valósítja meg”számolt be tavaly áprilisban az önkormányzat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.