Annyira dizájnos az Apple főhadiszállása, hogy már kétszer is mentőt kellett hívni a sok üveg miatt

TECH
2018 február 16., 21:27
comments 138

Az Apple nemrég lett kész az új főhadiszállásával, a futurisztikus, kaliforniai Apple Parkkal. Az épület annyira dizájnos, hogy van egy terme, ahol szinte semmi sem tartja a plafont, mégis áll.

A sok dizájn pedig azt is jelenti, hogy az épület tele van üvegfalakkal és üvegajtókkal. Ezekről viszont kiderült, hogy elég problémásak tudnak lenni. A cég dolgozói ugyanis csak nehezen veszik észre őket, és ezért folyton beléjük sétálnak. Két esetben ezek miatt már mentőt is kellett hívni.

Se baj, a dolgozók elkezdtek matricákat rakni az ajtókra, hogy azok könnyebben észrevehetőek legyenek. Ezeket azonban a menedzsment leszedte, mert nem passzoltak az épület dizájnjához. Az Apple nem kommentélta ezeket az eseteket. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.