Liu Shaolin Sándort kizárták a döntőben, Jászapáti Petra hatodik

téli olimpia
2018 február 17., 12:36
comments 70

Elesett, felkelt, a harmadik helyen ért be a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres versenyében Liu Shaolin Sándor, aki azonban mégsem szerzett érmet. A zsűri utólag úgy ítélte meg, hogy a néhány körrel a verseny vége előtt bátor előzésbe kezdő magyar korcsolyázó szabálytalan volt, miatta esett el vele együtt két dél-koreai versenyző is, és ezért őt zárták ki.

Valamivel korábban a nők 1500 méteres távján meglepetésre döntőbe jutó, 19 éves Jászapáti Petra a hét fős mezőnyben hatodik lett és ezzel szerzett egy - persze csak Magyarországon létező - olimpiai pontot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.