Feljelentést tesz az LMP a fővárosi vezetés ellen a Red Bull Air Race miatt

Budapest
2018 június 23., 15:43
comments 302

A Red Bull Air Race nevű versenyt szervező cég 13 millió forintot területhasználati díjat fizetnek, hogy cserébe egész hétvégén berreghessenek, felébresszék a gyerekeket a délutáni alvásból és egy életre halláskárosodásból származó fülcsengést okozzanak Budapest lakóinak. Az állam 1,9 milliárd forintos támogatást ad a verseny szervezésére, ami 146-szorosa a 13 milliós területhasználati díjnak. Ez az LMP álláspontja szerint hűtlen kezelés, a párt feljelentést tesz a főváros vezetése ellen, írja az Index.

Az LMP szerint a főváros vezetése ténylegesen, pénzügyileg is megkárosítja az adófizetőket. A párt felszólítja Tarlós Istvánt, intézze el, hogy a Red Bull Air Race-t a jövőben ne a Belvárosban rendezzék meg. A párt online petíciót indított, hogy tiltsák ki a Belvárosból a Red Bull Air Race-t.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.