Leekens: Valamit felépíteni mindig időbe kerül

futball
2018 június 25., 05:14
comments 65

Georges Leekens belga edző, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya egy belga tévéműsorban elemezte Belgium Tunézia elleni 5-2-es vébésikerét. A korábban a belga és a tunéziai válogatott kapitányaként is dolgozó szakember azt mondta a mostani vébé belga sikereinek nagyjából 5 százaléka még az övé.

Leekens közben beszélt magyarországi menesztéséről is.

„Volt négy felkészülési mérkőzésem a csapattal arra, hogy megváltoztassak néhány dolgot. Új alapokra akartam helyezni a válogatottat és egy hosszú távú stratégiát szerettem volna kiépíteni. Ugyanezt tettem Belgiumnál és Tunéziánál is, és lám, most a világbajnokságon játszottak egymás ellen. Ugyanakkor a szövetség azonnali eredményeket akart, miközben én úgy gondolom, hogy valamit felépíteni mindig időbe kerül.”

Az edző a jövőről azt mondta, egyelőre nem tudja, mi lesz, nincs konkrét ajánlata, de a fociban gyorsan változnak a dolgok. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.