Traktorral bontották le egy régi ház falát, hogy megszerezzék a bankautomatát

Tbg
bűnügy
2018 augusztus 18., 16:45
comments 200

Látványos módját választotta a bankrablásnak egy angol banda: loptak egy hatalmas traktort, majd mint egy konzervdobozt, felnyitották egy öreg ház oldalát vele a dorseti Beaminsterben, ahol a település egyetlen ATM-e található.

A traktor és a kiharapott falrészlet Beaminsterben
photo_camera A traktor és a kiharapott falrészlet Beaminsterben Fotó: Banjo2109/Twitter

A lakók arra ébredtek hajnali 4-kor, hogy óriási robajjal kidől a ház sarka, majd az elkövetők egy fekete Audival leléptek. A rabláshoz egy másik autót is loptak, feltehetően a traktor felvezetőkocsijaként szolgált a Land Rover.

A rombolásban senki sem sérült meg, pedig a tulajdonosok beszámoltak róla, hogy a keletkezett lyuk felett egy idős néni lakik, akit sikerült sértetlenül kimenteni. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket, arról nincs információ, hogy mennyi pénzt sikerült megfújniuk. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.