Nincs megállás, további repülőket vásárol a Honvédség

politika
2018 október 19., 12:23
comments 170

Folytatódik a haderőfejlesztés a Magyar Honvédségnél, jövőre a légierőre, és a katonák személyes ruházatára és fegyverzetére költenek, mondta a honvédelmi miniszter a közmédiának. Az MTI beszámolója szerint Benkő Tibor elmondta, hogy

2019 utolsó negyedévében megérkeznek az Airbus könnyű helikopterek, és megindul az új közepes szállítóhelikopterek beszerzése is.

Bár már vettek három utasszállítót, két A319-est, és egy Dassault Falcon business jetet, a miniszter szerint további gépek beszerzését tervezik. Benkő szerint

kisebb futárgépek, valamint nagyobb, harci technika mozgatására is alkalmas szállítógépek vásárlásával kalkulálnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.