Kötelet kötött a derekára, és úgy mentette ki a rendőr a kútba esett férfit Sátán

baleset
2018 október 19., 13:00
comments 105

Péntek kora délután érkezett segítségkérés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy kútba esett egy férfi Sátán. Tisztítani ereszkedett le, de kijönni már nem tudott. Azonnal értesítették a településen gyalogos-szolgálatot teljesítő Elek Zoltán r. főtörzszászlós körzeti megbízottat, aki a Police.hu beszámolója szerint

előbb futva, majd  - egy autót megállítva - járművel néhány perc alatt a helyszínre érkezett.

A rendőr létrát akart leengedni a férfihez, de az addigra annyira elfáradt, hogy a jéghideg vízbe esett. Elek főtörzs egy kötelet kötött a derekára, majd 

leereszkedett a vízbe és egy magával vitt másik kötelet a - közben az eszméletét is egy időre elvesztett - férfi derekára kötötte. 

Az időközben odaérkező segítők kihúzták a bajbajutottat, majd kisegítették a rendőrt is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.