Fidesz: Bűnözői körök vesznek részt a Soros-hálózat által szervezett zavargásokban

politika
2018 december 15., 15:37
comments 324

Szombat, 16. 52., a Fidesz közleménye:

„Bűnözői körök is részesei a bevándorláspárti Soros-hálózat által szervezett utcai zavargásoknak 

Egyre nyilvánvalóbb, hogy bűnözi körök is részesei a bevándorláspárti Soros-hálózat által szervezett utcai zavargásoknak. A Budapest utcáin randalírozó agresszív és erőszakos vandálok között már több bűnözőt azonosított a rendőrség. Köztük drogost, autótolvajokat, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket.”

Nagyon gyorsan dolgoznak a központban, ugyanis ezt a nyilván több emberrel egyeztetett közleményt mindössze 9 perccel azután adták ki, hogy az MTI belső rendszerében megjelent az alábbi hír, benne a rendőrség hivatkozott nyilatkozatával. Ebben a BRFK szóvivője szokatlan módon részletesen beszámol róla, hogy a különböző időpontokban, helyeken és okokből őrizetbe vett emberek közül hánynak van priusza és pontosan milyen.

„Korábban kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt elítélt embert is őrizetbe vettek a fővárosi tüntetések után - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szombaton az MTI-vel. Csécsi Soma felidézte, hogy összesen 22 demonstrálót vettek őrizetbe. Közöttük kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés, garázdaság, csoportos garázdaság, lopás és rongálás miatt elítélt ember is található - sorolta a szóvivő. Az előállítottak közül 11-en büntetett előéletűek” - írja az MTI.

A Fidesz közleménye arra nem tért ki, hogy a 11 büntetett előéletű tüntető szerintük miért alkot „bűnözői köröket”. Igaz, azt sem indokolták, miért a „Soros-hálózat” szervezi a tüntetéseket és hogy azoknak mi köze a bevándorláshoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.