Rendőrség: Rendbontás nélkül

POLITIKA
2018 december 16., 19:20
comments 31

Rendbontás nélkül értek véget a vidéki nagyvárosokban tartott demonstrációk, jelentette közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Szűkszavú közleményük szerint "a jogszabálymódosításokkal kapcsolatban bejelentett demonstrációk" rendbontás nélkül értek véget az ország hét vidéki városában.

Rendőri intézkedésre egyik helyszínen se volt szükség, írták.

Budapesten az Alkotmány utcában egy alkalommal intézkedniük kellett a rendőröknek, de ezt az intézkedésüket a demonstrálók tapsa köszöntötte - a kiemelésről egy olvasónk küldött videót.

link Forrás

Egy hőzöngőt állítottak elő a tömegből, akit aztán a színpadról a tüntetés műsorvezetője provokátornak minősített. Egy másik ember ellen is intézkedni kellett, mert vipera és gázspré volt nála.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.