Nem volt olyan régen, fél évvel ezelőtt jelentkezett az Origó ezzel a legendás címlappal

Média
2019 március 21., 07:12
comments 171

Akkor még a fekete embereket szerepeltető rasszista képválasztás miatt tűnt emlékezetesnek az anyag, mára viszont új értelmet kapott egész kompozíció. Lehet, hogy az Origónál már előre tudták, hogy önként, szabad akaratból felfüggeszteti magát a pártszövetségben a Fidesz. (Mert hogy nem zárták ki, nem függesztették fel őket, akkor azonnal kiléptek volna, bennünk van annyi tartás, hanem éppen ellenkezőleg, önként, szabad akaratukból, előre tervezett módon, tehát nem külső nyomásra, vagy a közösség döntésének eredményeként, hanem saját elhatározásuktól lépnek hátra egy rövid, előre meg nem határozott időre.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.