A 444 választási keresőjével mindent és mindenkit megtalálsz

szolgálati közlemény
2019 október 12., 14:10
comments 26

Az önkormányzati választásra készülve csináltunk egy könnyen kezelhető választási adatbázist a választási mellékletünkhöz: keresőnkkel települések és jelöltek nevére lehet rákeresni, és eljutni egy-egy település oldalára.

Keresni a települések és a jelöltek nevei között lehet. A találatokat a települések nagysága szerint súlyozzuk.
photo_camera Keresni a települések és a jelöltek nevei között lehet. A találatokat a települések nagysága szerint súlyozzuk.

A települési oldalon megtalálhatóak a választáson indulók, azaz a polgármester-jelöltek, egyéni képviselőjelöltek, főpolgármester-aspiránsok (Jelöltek, adatok). Hogy valamennyire az adott település politikai klímájáról is képet kapjon olvasónk, a májusi EP-választás településre lebontott adatait is megnézheti (Előző választások).

A települési oldalakon megtalálod az előző, májusi EP-választás helyi adatait.
photo_camera A települési oldalakon megtalálod az előző, májusi EP-választás helyi adatait.

Ha egy településhez kapcsolódó hírünk van, az oldal alján azt is megtalálod (Hírfolyam). Győr városa például bőven ontotta magából a híreket az utóbbi hetekben. A melléklet főoldalán összegyűjtöttük a választással kapcsolatos híreket (Hírfolyam), kiemeltük a fontos anyagokat (Háttér).

A választás napján részletes részvételi adatokkal szolgálunk (Eredmények), este pedig a választások eredményeit közöljük: az országos eredményeket és a településen mért részletes eredményeket.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.