Élőben az ellenzék győri tüntetéséről

politika
2019 október 12., 12:51
comments 463

Szombat délután közös tüntetést tart az ellenzék Győrben „Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen”. Az élő közvetítésünket itt lehet visszanézni

A program szerint Hegedűs Ákos (Momentum) fogja megnyitni az eseményt, aztán beszélni fog Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Kendernay János, az LMP társelnöke, Szilágyi Görgy (Jobbik), Gulyás Balázs publicista, Pollreisz Balázs (MSZP), Rónai Sándor (DK) és Glázer Tímea, az ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje. 

„Az ördög ügyvédje” blog az elmúlt hétben folyamatosan közölt képeket és szexvideókat egy hajóról, ahol Borkai Zsolt győri fideszes polgármester látható fiatal lányok társaságában. Ezen kívül korrupcióval is vádolja Borkait, többek közt írt „a győri polipról”, amelynek tagjai egész Győrt „behálózták”, és „szétlopták”, valamint a „legdrágább dugattyús egymotoros” kisgépről is. 

Az összes, Győrrel kapcsolatos választási hírünket itt találja. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.