18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Még senki sem járatott le így, ezért meg fogsz dögleni”

nők elleni erőszak
2019 december 02., 19:47

Az ATV hétfő esti műsora, a Jakupcsek Plusz első vendége az a nő volt, akit néhány hete Bujákon brutálisan összevert exe. Orosz Bernadett novemberben, Facebookon tette közzé a képeket, melyeken a támadás után, szinte felismerhetetlenül összeverve látható. Az Indexnek akkor azt nyilatkozta, ugyan az ügyben eljáró nyomozó is arról beszélt a kihallgatás után, hogy „ennyire brutális támadást nő ellen még nem követtek el”, támadóját mégis elengedték. Később - miután az eset óriási médianyilvánosságot kapott - végül csak elrendelték a távoltartást a férfi ellen. 

A mai adásban Orosz Bernadett részletesen elmesélte a saját nézőpontjából, hogy mi történt aznap éjjel, a korábbi bántalmazások során, és azt megelőzően. 

link Forrás

A nő szerint volt barátjának, az egykori katonának kettős személyisége volt, és azzal lopta magát a bizalmába, hogy nagyon jól bánt a gyerekeivel. Befonta a kislánya haját, és fiával is igazi apapótlóként bánt. A másik arca viszont egészen más volt.

Ahogy arról korábban is beszélt, az első bántalmazás idén júniusban történt. Most elmondta, ez egy nagyobb születésnapi-névnapi ünneplés volt, ahol exe sokat ivott. Egy veszekedést követően távozni akart, de a férfi a mögötte lévő betonfalba verte a fejét. Amikor menekülni akart, leütötte, miután a nő felállt, még egyszer lütötte. Jakupcsek kérdésére, hogy mégis hogy lehet, hogy senki nem kelt a védelmére, azt mondta, az egész borzasztó gyorsan történt, és ő csak annyit tudott kiáltani neki: 'normális vagy? Meg fogsz ölni". Amikor a társaság többi tagja odaért, megpróbálták megállítani, de feljelentést senki sem tett.

Ezután Bernadett szakítani akart, de a férfi ezt nem tudta elfogadni. Munkahelyén zaklatta, üzenetekkel bombázta, azt ígérte, feleségül veszi, és gyereket is szeretne tőle. Később az áldozat tudomást szerzett róla, hogy a férfinak új barátnője van, ezek után mindenhol letiltotta. A leszerelt katonának azonban volt kulcsa a lakásához, és Bernadett - elmondása szerint - egy nap arra kelt hajnali fél ötkor, hogy a férfi felkapcsolja a lámpát a hálószobájában, kérdőre vonja, majd ránézésre nyugodtan távozik. Még a kulcsát is visszaadta. 

Ezután nem sokkal kopogtak. A férfi volt az, akit Bernadett közönye felbosszantott. "Nem voltam kedves" - mondta a nő. Nem sokkal ezután a férfi ütni kezdte. Többször felpofozta, kivette a kulcsot a zárból, de a nő nem akart túl nagy zajt csapni a gyerekei miatt.

A végül a Facebookra is kiposztolt támadás egy panzióban történt. A nő jóval korábban megígérte a férfinak, hogy elkíséri egy vacsorára, ahol korábbi katonatársaival vettek részt. Viszonylag korán távozni szeretett volna, de látta, hogy ez a férfinak nem tetszik. Felment a szobájába, lefeküdt aludni, majd 20 perccel később arra ébredt, hogy a férfi az ágya szélén ül. Azzal vádolta, hogy van valakije, de időt sem hagyott neki a válaszra, eldobta a nő telefonját, majd ököllel ütött a homlokára. Azt mondta, 

még senki sem járatta így le a katonatársai előtt, mint ő, ezért megdöglik. 

Bernadett a telefonjáért nyúlt, de esélye sem volt elérni, a férfi ütött.

Jakupcsek kérdésére, hogy hogy lehet, hogy kiabálását senki sem hallotta, azt felelte, "pár kiabálás után megfékezett. Nem kiabálhattam".

photo_camera Fotó: ATV/Jakupcsek Plusz


Bernadett elmesélése szerint exe lefogta a két kezét, hogy ne tudja védeni az arcát, és amikor lecsúszott az ágyról, a férfi bevágta a fotelbe, "és a mellette lévő kávézóasztalba beverte a fejem". Ezután a férfi felállt, Bernadett is vele szemben, mire a férfi azt mondta, ha bármit mond, megöli. Ezután a nő megpróbálta meggyőzni, hogy ha itt megáll ez a történet, elpakolnak, és hazamennek, senki nem fogja megtudni, mi történt. De ezt a férfi nem fogadta el. Bernadett szerint azt mondta, 

"ezek után, amit tettem veled, biztos, hogy nem szerethetsz".

"Hanyatt kerültem, fojtogatni kezdett, éreztem, hogy az orromon nem kapok levegőt, folyt a torkomon a vér, azt hittem, ott a vége" - mesélte.

Bernadettnek ezután sikerült kiszaladnia a folyosóra, ahol már csak sikoltott, ahogy a torkán kifért, de senki nem érkezett a segítségére. A férfi visszarángatta a szobába, és közölte, az biztos, hogy élve nem hagyja el ezt a szobát. Amikor Bernadett már szinte feladta, lépteket hallott a folyosón, majd azt, hogy megállnak a szoba előtt. 

"Amikor úgy voltam, hogy tegye, hallottam lépteket a folyosón. Megálltak a szoba előtt". A férfi, aki ekkor éppen rajta ült, azt mondta, ha csak egy szót is szól, megkapja az utolsó ütést, és vége. Azonban az ajtón látszódott, hogy kicsit ki van törve, így a kint álldogálók végül bementek. Elsőként az egyik katonatárs felesége, majd a férfi katonatársai léptek a szobába. Nekik azt mondta a férfi, a sok sebből vérző nőnek semmi baja, csak beverte a fejét az asztalba. 

A mentőket végül - saját elmondása szerint -  nem ők, hanem Bernadett hívta. Szerinte az, hogy végül távoltartást rendeltek el a férfi ellen, csakis a médiavisszhangnak köszönhető, kérését ugyanis korábban elutasították.