A BKK ötletpályázatot hirdet az ellenőrök formaruhájának tervezésére

DIVAT
2020 július 31., 13:39

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobb pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer és 100 ezer forint jutalmat kap. A BKK célja ötleteket gyűjteni a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának kreatív megtervezéséhez, amik aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

Azt írják, a terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, és újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalóinak kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is.

A fiatalos, sportosan elegáns nyári formaruha, télikabát és mellény megtervezésével a BKK a munkavégzés körülményeihez alkalmazkodva kényelmes és kellemes viseletet kíván biztosítani, különös tekintettel arra, hogy könnyen mosható, minőségi, tartós anyagból készülő, egymással kombinálható darabokból álló ruházat legyen, ami a rendszeres használatra is alkalmas – írják.

A pályázatra teljes koncepciót várnak inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással. A pályamunkák kötelező tartalmi elemei elvileg a bkk.hu/formaruhapalyazat odalon vannak, bár a cikk megjelenésekor nincs ott semmi.

UPDATE 7:54: Mint kiderült, nem véletlenül nem találtunk semmit az oldalon, hanem mert a BKK az eredeti közleményében rossz linket adott meg. A helyes link a bkk-formaruha-tervezesere/

A pályázaton magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkező felnőttek vehetnek részt. A pályázatokat a formaruhapalyazat@bkk.hu emailcímre várják „Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére – pályázati dokumentáció” tárggyal, és részletes információkat is itt lehet kérni. A pályázat határideje: augusztus 31., 15 óra.