Közeleg a 2017-es Hacktivity!

2017. október 17. 10:59 - Csizmazia Darab István [Rambo]

2008. óta kísérjük figyelemmel a hackerek budapesti találkozóját, és több ízben részletes beszámolóval is igyekeztünk bemutatni az eseményt, még ha a hangulatát írott formában visszaadni lehetetlen is. Most pedig készülhetünk az idei eseményre, amely most hétvégén, október 20-án pénteken és 21-én szombaton lesz a MOM Kulturális Központban.

Az évek során Fonó Budai Zeneház termeiből a Dürer kerten át a mai MOM kultúrházba vándorolt, és közben egyre szélesebb tömegeket megmozgató esemény jelentősen kibővült.

A hazai szakma elitje mellett olyan hírességeket is sikerrel csábított már el, mint a nem csak szakmailag, hanem erkölcsileg is példakép Mikko Hyppönen, az autókat hackelő Charlie Miller, vagy éppen Felix 'FX' Lindner, Bruce Schneier.

Az idei előadók között is lesznek bőségesen a hazai ismert arcok közül - például többek közt Krasznay Csaba, Marosi Attila, az idei Szőr Péter díjas Szappanos Gábor, Balázs Zoltán és Buherátor.

De ezúttal is számos külföldi vendéget várnak, például Costin Raiu a KAV Global Research and Analysis Team vezetője, Travis Goodspeed vagy Tobias Schrödel, aki imád mindenféle "okos" holmit hackelni, legyen az lámpa vagy éppen játékautó.

És persze hogy a hivatalos programtervezetből is idézzünk: a két szekcióban zajló előadások mellett párhuzamosan szerveznek Hello Workshopokat, valamint a roncsolásmentes zárnyitás, a lockpicking is jelen lesz, továbbá hardware hacking, játék, meglepetések várják a résztvevőket, és persze a szokásos esti buli sem fog elmaradni.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása