Címkék: Eclipse Cross | mitsubishi | törésteszt

2017. november 08. szerda, 17:34

 

A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ma bejelentette, hogy a vadonatúj Eclipse Cross SUV-kupé 5-csillagos kiváló teljesítményt ért el az Euro NCAP 2017-es biztonsági tesztjén.

 

Az Eclipse Cross egyik erőssége a biztonság, nem meglepő hát, hogy az autó magas eredményt ért el a ‘Kisméretű off-roader’ kategóriában, 97 százalékos eredményt produkálva a felnőtt utasok védelme terén, és 80 százalékot teljesítve a gyalogosvédelemben.



Mindemellett az új SUV-kupé ‘Frontális Ütközésmegelőző’ rendszere is jól vizsgázott, minden teszthelyzetben és sebességtartományban hatékonyan kerülve el az ütközéseket, illetve mérsékelve azok súlyosságát.

Az Eclipse Cross maximális pontszámot szerzett az Euro NCAP különféle tesztjeinek jó részén, így az autó 5-csillagos besorolást kapott.

A Mitsubishi Motors új generációs modelljeinek első képviselője, az Eclipse Cross hatásosan elegyíti a merész külső megjelenést a vállalat legendás SUV- és 4WD-szakértelmével. Az MMC 2017. október 3-én kezdte meg az Eclipse Cross kompakt SUV kiszállítását az európai vásárlók számára; az autó egyébként a világ mintegy 80 piacán kapható, beleértve Ausztráliát, Észak-Amerikát és Japánt is. Az MMC a pénzügyi év végéig (azaz 2018. március 30-ig) körülbelül 50.000 darab Eclipse Cross értékesítésével számol.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER