Celeb

Színjáték lehetett Aniston és Theroux házassága?

Bors

Létrehozva: 2018.02.18.

Még fel sem ocsúdtunk igazán a bejelentés okozta döbbenetből, máris találgatások sora látott napvilágot Jennifer Aniston és Justin Theroux válásával kapcsolatban. A színész házaspár hét év együttjárás, és csaknem három év házasság után döntött úgy, hogy külön folytatják, a hírt maguk jelentették be, elejét véve a találgatásoknak. Az okokról azonban nem beszéltek, így érthető, ha sokan, sokféleképpen igyekeznek magyarázni a szakítást. A UsWeekly tudni véli, hogy nem csak a elválás, de már maga a kapcsolat is gondosan szervezett volt, a lapnak névtelenül nyilatkozó ismerős szerint afféle szerződés kötötte össze a párt, aminek csak egy része volt a vagyon elosztása válás esetén.

– Jennifer nagyon szigorú házassági szerződést kötött Justinnal, amiből a férj aligha menekülhetett – mondta a forrás. – Hosszú és intenzív tárgyalások előzték meg, és nem csak Jen mintegy 200 millió dolláros magánvagyonának védelméről szól.

Hogy pontosan mi áll a szerződésben, azt nyilván sosem tudjuk meg, de a hetilap szerint igen beszédes Jennifer és Justin kapcsolatának időzítése. Emlékezetes, hogy a Jóbarátok egykori Rachel Greenje milyen megalázó helyzetbe került, amikor első férje, Brad Pitt, összeszűrvén a levet kolléganőjével, Angelina Jolie-val, úgy döntött, hogy kilép a házasságukból. Jen soha nem is csinált titkot abból, mennyire elkeseríti a veszteség, de a külvilág felé emelt fővel viselte a csapást. Miközben Pitt és Jolie szerelme elmélyült, Aniston kétségbeesetten kereste új párját, ám csak pár hónapos kapcsolatokra futotta.

Míg Angelina három saját gyermeket szült Pittnek, addig Jenniferről csak a pletykák terjengtek, hogy most már végre biztos ő is babát vár, de mindeddig gyermektelen maradt. Végül jött Theroux, akinek felbukkanása sokakat meglepett, s már akkor arról pusmogtak: a forgatókönyvíróként is sikeres színész nem annyira szerelemből, mint inkább egy kölcsönös megállapodás kedvéért tart ki Aniston mellett. Pitt és Jolie hosszas együttélés után, 2014-ben határozták el, hogy egybekelnek, alig fél évre rá pedig Aniston és Theroux is megházasodott. Pitt 2016. őszén kapott útilaput Jolie-tól, s bár ő maga szerette volna helyrehozni házasságát, másfél év után úgy tűnik, erre már semmi esély. Milyen különös, hogy Aniston éppen most döntött úgy, elválik Theroux-tól, aki a DailyMail információi szerint a bejelentést megelőző héten már holmijával együtt ki is költözött Jennifer Los Angeles-i villájából.

Aniston és Theroux a bejelentésen túl nem kommentálják válásukat, s részükről jó darabig nem is számíthatunk magyarázatra. A házassági szerződés ugyanis azt is kiköti, hogy válás esetén még évekig nem nyilatkozhatnak egymásról, vagy a kapcsolatukról.

Mégsem házasok?

Különös fordulat Jennifer Aniston és Justin Theroux válásának ügyében, hogy a jelek szerint nem is házasok. Az oknyomozó riportjairól és hatósági kapcsolatairól híres tmz.com híroldal szerint semmilyen írásos nyoma nincs annak, hogy a sztárpár valaha is kikérte volna a házassági engedélyt Kaliforniában, és házasságlevélnek sincs nyoma, márpedig azt nem lehet álnéven intézni, mint mondjuk egy szállodai szobafoglalást. Ráadásul annak sincs nyoma, hogy válóperes ügyvédhez fordultak volna, ami szintén a hivatalos eskü hiányára utalhat.A tmz értesülése alátámasztani látszik az elméletet, miszerint egy tervezett koreográfia mentén felépített kapcsolatról van szó, ami így, házasságlevél nélkül, viszonylag fájdalommentesen felszámolható.

Katie Holmes szereplőválogatáson akadt horogra?

A sztárok a nagy nyilvánosság előtt kénytelenek élni az életüket, nem csoda hát, ha akadnak köztük olyanok, akik a privát szférájukat is gondos forgatókönyv mentén rendezik be. Tom Cruise és Katie Holmes házassága akkori sajtóhírek szerint is megrendezett volt, a színész egy szereplőválogatás keretében választotta ki Katie-t, mint jövőbeli párját. Szerződésük szerint a színésznő tíz évig nem válhat el tőle, s a boldog kapcsolat megjátszásáért mintegy 2 milliárd forintnyi „tiszteletdíjat” kap. Katie végül tíz év után lépett ki a házasságból, amit Cruise zokszó nélkül tűrt. Ami különös, hogy elvileg közös kislányukkal, Surival sem tartja a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091098_auto_resized.png
origo.hu

Ma nagyon fontos frissítés érkezik ezekre a telefonokra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711677617
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083461_auto_resized.png
metropol.hu

„Gáborékat hagyd békén! Neki is jár a boldogság” – Tóth Gabi válaszolt a provokálónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091834_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089984_auto_resized.jpg
ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091194_auto_resized.jpg
hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711677617
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092055_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711677617
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...