Aktuális

Horoszkóp: a Mars-Plútó együttállás fokozza a balesetek veszélyét

Bors

Létrehozva: 2018.04.23.

Szakmai vagy üzleti szövetségből profitálhat, de kellemetlen kritikában, elutasításban is része lehet. A Mars és a Plútó együttállása a héten fokozza a balesetek, bűncselekmények veszélyét.

Kos: március 21.–április 20.

Szerelem: pillanatnyilag nem hisz a szerelemben, ugyanis a karrierépítést mindennél fontosabbnak tartja. Ám szexuális vágyaitól hajtva, hogy becserkésszen valakit, aki pénzt pumpál az üzletébe, óriási teljesítményekre képes. Vállalata a héten megpróbálhatja meggátolni az intim kapcsolatot ön és a cég egyik ügyfele között.

Karrier és pénz: még ha hatalmi harcba bonyolódott főnökével, akkor sem engedheti meg magának, hogy felmondjon, és valamennyi hidat felégessen maga mögött. Inkább bizonyítsa be, hogy mindennel meg tud birkózni, amivel felettese megbízza. Vállalkozóként új megrendeléseket, ügyfeleket szerezhet, cége bevételi mutatói is meredeken emelkednek.  

Bika: április 21.–május 20.

Szerelem: ha külföldön tartózkodik, a „bennszülöttek” között akadhat olyan személy, aki levadászandó trófeaként kezeli önt. Valaki 24-e táján nagyon örvend, hogy üzleti kapcsolatba kerültek egymással, amiből később akár még több is lehet. A hét végén viszont már tudja, hogy olyan lénnyel találkozott, akivel szívesen alapítana családot. 

Karrier és pénz: külföldi utazáskor olyan kihívással találkozik, amely kihozhatja a sodrából. Új tanulmányokba kezdhet, de nem árt, ha óvatosan megfigyeli azokat, akiktől a jövedelme függ, és megjegyzi azokat a negatív viselkedésmintákat, melyek mindig ismétlődni fognak. Mivel az lakás- és telekügyletek lenyűgözhetik, érdemes ingatlanközvetítéssel foglalkoznia. 

Ikrek: május 21.–június 21.

Szerelem: lehet, hogy eddig nem csavarták el a fejét azok a pasik vagy nők, akikkel ágyba bújt, ám ha ezen a héten egyik kollégája vagy megbízója jól végzi a dolgát, ráébred, milyen csodálatos tud lenni a szex. Barátai csöppet sem csodálkoznak azon, hogy ez a bizonyos személy csábítólag hat önre, főleg, ha a tetemes vagyonát is beleszámítja.       

Karrier és pénz: ha megdolgozik a bevételéért, akkor megismeri a pénz igazi értékét. Ám ha a napi kiadásait sem tudja fedezni, ne kérjen hitelt, mert könnyen uzsorások kezébe kerülhet. Ha maga mellé vesz egy üzlettársat, akkor tudnia kell, hogy ezzel megosztja az üzlete feletti ellenőrzés jogát. A barátok vagy kollégák viszont megfelelő üzleti partnerrel hozzák össze. 

Rák: június 22.–július 22.

Szerelem: ha munkája során vagy egy partin egy érdekes emberrel találkozik, nem kerüli el. Párban? Ha minden kötelességét teljesítette partnerével szemben, aki még egy trónörökössel is megajándékozhatja, azt akarja, hogy mindenki tudja: összetartoznak. De ne kösse le magát egy olyan kapcsolatban, amelyben csak vesztes lehet.   

Karrier és pénz: kövessen el mindent annak érdekében, hogy előnyére fordítsa szakmai ellenfelei gyengéit, de lehetőleg a szabályok betartásával! Nehezen boldogul nyomás alatt, és könnyen elveszíti a fejét, amikor valaki megpróbálja kifúrni az állásából. Mivel a hét utolsó napjaiban tiszteli mások igényeit, anyagi támogatást és együttműködést várhat el barátaitól. 

Oroszlán: július 23.–augusztus 23.

Szerelem: túlságosan is sok dolga van ahhoz, semhogy szerelmi ügyekkel törődhessen. Ám a szexuális kielégületlenség meg a harag a hét közepén elég szörnyű keveréket eredményezhet. Ideje és energiája mennyisége nem végtelen. Minthogy mindkettőt a munkahelyére kell áldoznia, juttasson belőle egy kicsit a kapcsolatteremtésre is.                      

Karrier és pénz: kollégái minduntalan a szakmai becsületről papolnak, de sutba dobják az etikát, ha botrányba keverhetik önt. Sokat dolgozik, s meglehetős makacssággal küzdi át magát a felmerülő akadályokon. Ha munkája kimeríti, gyakran érez fáradtságot, ráadásul éppen ilyenkor kénytelen utazni – ne restellje átadni a kormányt egy pihentebb barátjának! 

Szűz: augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: könnyen besétálhat a csapdába, ha rábízza magát az ösztöneire egy féktelen, gátlástalan szeretővel szemben. A férfiak állítólag minden negyedik percben a szexre gondolnak, ha hinni lehet a statisztikának, de a nők is gyakran szövögetnek erotikus álmokat. A testét viszont lehetőleg ne anyagi vagy szakmai előnyszerzésre használja. 

Karrier és pénz: ezen a héten szerencsés kézzel nyúl mindenhez, de nem baj, ha egy kicsit rámenős, vitatkozós, alkudozós. Érdemes volna hitvesével vagy egyik rokonával valamilyen üzleti vállalkozásba kezdeni. Ha valamit a fejébe vesz, akkor azt el is éri, főnöke vagy egy önző partner viszont keresztülhúzhatja anyagi számításait. Profi sportolóként kímélje a térdét! 

Mérleg: szeptember 24.–október 23.

Szerelem: ne hagyja, hogy összetörje a szívét egy hozományvadász, akinek érdeklődését kizárólag a pénzével vagy értékes lakásával magyarázhatja. Ha nincs önálló jövedelme, anyagi függőségbe kerülhet a barátaitól, szeretőjétől. Ha partnere a hét közepén vadembert játszik, a hatalmi csatározások kibírhatatlanná teszik párkapcsolatát.         

Karrier és pénz: anyagias napok következnek, amikor párkapcsolata és családi élete is a pénz befolyása alá kerül. Otthonára jelzálogot tehet a bank, és attól is retteg, el tudja-e tartani a családját. Bár bizonyos üzletágak, például a divat, a média és a szépségipar területén szert tehet némi haszonra, ne szórja a pénzt csak azért, hogy hozzátartozóinak imponáljon. 

Skorpió: október 24.–november 22.

Szerelem: tagadhatatlan, hogy kapcsolatában nem közömbös a nemi vágy, s szívesen tesz kirándulásokat a gyönyör birodalmába, de be kell vallania magának: választásában van némi pénzügyi érdek. Pontosan tudja, hogy mennyire vonzó, és ezt maradéktalanul ki is használja. Ha valóban házasságra vágyik, ne féljen az elköteleződéstől.    

Karrier és pénz: nagy befolyásra tehet szert az üzleti világban, de meg kell tanulnia, hogyan kell alkalmazkodással álcáznia kíméletlenségét. Ha megelégelte az alkalmazotti létet, és úgy érzi, van egy piacképes ötlete, amely képes eltartani önt, akkor érdemes saját vállalkozást nyitnia. Vezessen viszont óvatosabban, mert ön meg a járgánya együtt életveszélyesek!  

Nyilas: november 23.–december 21.

Szerelem: rá sem nézne valakire, aki nem áll jól anyagilag, de nem őt szereti, hanem a pénzét. Ám ha valakit, aki az ön pénzére utazik, az első pillanatban sem talál vonzónak, akkor ez a kapcsolat később is csak nagyon nyögvenyelős lesz, ami nem vezet sehová. Ha épp pénzügyi válságban van, egy félrelépés elterelheti a figyelmét problémájáról.   

Karrier és pénz: a heti bolygóállások újabb erőfeszítésekre ösztönzik annak érdekében, hogy megfelelő anyagi biztonságot teremtsen, illetve tarthasson fel. Ennek érdekében szorgalmasnak kell lenni, és az utolsók között lenni, aki a nap végén feláll az íróasztaltól. Ám ha nincs megelégedve a jövedelmével, ha nem tetszik valami a munkahelyén, lépjen tovább! 

Bak: december 22.–január 20.

Szerelem: ki-be mászkálnak a pasik/nők az ágyába, rutinos szeretőként bebizonyíthatja partnerének, milyen csodás tud lenni a szex. A hét második felében olyan típus iránt érez vonzalmat, aki üzlettársként is beválhat.  Mindenben egyetértenek, az anyagiaktól kezdve egészen addig, hogy mivel szerezhetnek egymásnak örömet az ágyban.

Karrier és pénz: keressen magának mentort, szakmai támogatót! A héten buzog önben a becsvágy, szomjazik a hatalomra, a pénzre és az elismerésre.  Ám ebben az időszakban a leghatalmasabb erő az elszánt állhatatosság, problémáit csakis ennek jegyében sikerül megoldania. A hét utolsó napjaiban lefektetheti egy hosszú távú vállalkozás alapjait. 

Vízöntő: január 21.–február 19.

Szerelem: ön nem számít könnyű esetnek, gyakran képtelen kimutatni társa iránti érzelmeit. Párja a hét második felében kétszeresen is örül, ha az otthonukkal kapcsolatos közös munkájuk során megengedi neki, hogy az igazi énjébe is bepillanthasson. Ilyenkor leomlanak a falak, amelyeket védekezésül épített önmaga köré. 

Karrier és pénz: felmerülhet önben a munkahelyváltás igénye, vagy a barátai keresik meg, hogy váltásra bíztassák. Mindig is utálta a rangkórságban szenvedőket, akik mindenre képesek lehetnek a jó zsíros állásokért. Ön viszont átlát rajtuk, és nagy ívben elkerüli őket.  Ha fizetésemelésre vágyik, járjon pénzügyi tanfolyamra, hogy megalapozza üzleti érzékét. 

Halak: február 20­.–március 20.

Szerelem: hivatalos utazás vagy egy üzleti találkozó során megismer valakit, aki iszonyatosan lehengerlő, aki jó munkalehetőséget ajánl önnek, amit nemcsak a meló kedvéért vállal el. Ha igent mond, lehet, hogy egy hosszú távra szóló üzleti kapcsolat kerekedik ki az ügyből, de az sem kizárt, hogy egy szenvedélyes viszony veszi kezdetét.   

Karrier és pénz: külföldi kiküldetése sokat segíthet abban, hogy úgy érezze, továbbfejlődhet az üzleti karriere. Vegyen részt üzleti összejöveteleken, kérjen támogatást a mentorától, hiszen elképzelhető, hogy hatalommal rendelkező ismerőse kikaparja önnek a gesztenyét. Szakmai céljait viszont csak elszánt kitartással tudja a legnagyobb sikerrel megvalósítani. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089302_auto_resized.png
origo.hu

Ez maga a földi pokol: a világ legforróbb városában madarak hullanak az égből, és halak sülnek meg a tengerben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26433_resized.jpg?avcount=1711619111
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089949_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087829_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26442_resized.jpg?avcount=1711619111
origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711619111
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/BERrU8GE8AY-36T4JiyJtEPzmzKHNFsjDsNpGhemSBQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA3YWQ2YTEyOTZiNDQ3NGJhOGI4ZjFiNTIxNDc1NTA0.jpg
Fájdalom

"A sok kemoterápia és sugárkezelés számos problémát okoz" – ismét rossz híreket kapott a csontrákos Hannácska