Test és lélek

Bubik István szeretője: Az igazi érzelmek mindent felülírnak

Bors

Létrehozva: 2019.06.23.

<p>Bubik István és felesége kapcsolata tizenkét éven át, egészen a színész haláláig izzott, ám nem Tünde volt az egyetlen, aki gyászolta fiatalon elhunyt férjét. Bubik szeretőjét, Szentandrássy Hédit legalább annyira megviselte a tragédia, mint az asszonyt, akivel nem tudtak egymásról. </p>

Vannak szerelmek, amelyek a bevett normáktól ellentétesen, nem klasszikus körülmények között fogannak. Sokan elítélik, mások csodálattal figyelik két ember bátorságát, legyen szó bármilyen, a megszokottól ellentétes körülményről, úgy, mint a 2004-ben elhunyt Bubik István és szeretője, Szentandrássy Hédi viszonyáról.

– Azért beszélek erről szívesen, mert amit tanultam erről a szerelemről, az az, hogy ne ítélkezzünk a másik felet, hisz az égi törvények és az igazi érzelmek mindent felülírnak – kezdte lapunknak a képzőművész, aki egy belvárosi pubban találkozott először a színésszel, akibe első pillanattól fogva belehabarodott.

– A Kalóztanya nevű helyen találkoztunk. Nagyon fi­nom zenét játszottak, rendszeresen jártam ide egy baráti társasággal. Emlékszem, nagyon kellett pisilnem, és István mutatta meg nekem, hogy hol van a mosdó. Ahogy megláttam, tudtam, hogy valami közünk lesz egymáshoz! – idézte fel a pillanatot Hédi, aki Bubikkal való találkozásakor úgy érezte: kilépett a testéből.

– Akkor este együtt jöttünk el, emlékszem, esett a hó. Lefújta a szél a fejéről a kalapot, én meg rögtön utánakaptam, hogy felvegyem a zebráról. Ösztönösen cselekedtem, pedig utólag megtudtam, kevés ember érhetett a kalapjához. Nála ugyanis ez a közvetlen bizalom jele volt – fűzte hozzá Hédi, aki szerint rockeres kinézetével és fenékig érő hajával csavarhatta el a legendás színész fejét, akiről azt se tudta pontosan, mivel is foglalkozik, mint ahogyan azt sem, hogy házasságban él. – Sok idő elteltével szereztem tudomást az asszonyról, akivel állítólag nyitott házasságban éltek. Tiltakoztam is az elején, mert nem akartam harmadik lenni, pedig tudtam: az égiek törvénye, hogy mi egymásra találtunk. 

Szerelmük a szóbeszéd ellenére csodás úton haladt, kapcsolatuk alig egy hónapja tartott, amikor megfogant Hédi és István gyermeke, Kincső. A színész igyekezett minél több időt Hédivel és a kislányával tölteni, éppúgy, ahogyan a várandós feleségével. Nem sokkal később ugyanis Tünde is teherbe esett, és világra hozta Rékát.

A feleség és a szerető azonban csak néhány évig élvezhette a nem mindennapi családi idillt, 2004. november 28-án reggel ugyanis sokkoló hírt közöltek Hédivel: az akkor még csak 46 éves Bubik Szolnokról hazafelé menet autóbalesetben éle­tét vesztette.

– Kávéscsészét terveztem, amikor felhívott az egyik barátnőm. Kiesett két nap az éle­tem­ből. Képtelen voltam bármire is – csuklott el a képzőművész hangja.

– Sosem szerettem azt a bogárhátút. Nem éreztem benne biztonságban magam. Féltettem, hogy egyszer az a kocsi okozza a vesztét! És tessék... Lassan 15 éve nincs köztünk, pedig nagy szüksége lenne a világnak egy ilyen emberre.

Egyik napról a másikra él Hédi

Bubik halála után igen rosszra fordult Hédi sorsa: kevés alkotását vásárolták meg, miközben egyedül nevelte a kislányát. Alkalmi munkákat vállalt, miközben egy zuglói pincelakásban húzták meg magukat, ahol sokszor áram se volt. A közelmúltban az időközben felnőtt Kincső befejezte tanulmányait, édesanyját azonban kilakoltatták a házból, jelenleg a barátainál él, és egy lakókocsira gyűjt, hogy legyen fedél a feje felett.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/
origo.hu

Elszabadult makákók miatt új rendőri egységet hoztak létre Thaiföldön

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711700112
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088629_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ronaldo kiborult a portugálok veresége után, és szórakoznak vele + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086745_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090947_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711700112
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711700112
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp