Újság!
Betöltés...

Megújult Dekor&Mentha Shop

Talán egy évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy változtatni kéne a webáruház felületén. Gyűjtöttem a tippeket és természetesen az infókat is, hogy mitől és hogyan lehetne ez az oldal informatívabb és kertbarátibb.



Aztán elérkezett a pillanat, ám a nagy változtatások mindig folyamatos korrigálással és javítással járnak, ezért az elmúlt hónapok folyamatos teszteléssel teltek el. Még közel sincs olyannyira készen, mint ahogy azt én elképzeltem, ugyanis folyamatosan ötletelek, hogy mitől válhat ez az felület még izgalmasabbá és kertrajongóbbá. Azaz, hogyan segíthetek nektek itt is a kert iránti szenvedélyetekben.

Szeretném nektek a kertészkedést és az itt található növényeket egy izgalmas kalandként bemutatni,
mert számomra mindig kaland és öröm, ha elvetek pár szem kis magot, ami néhány hónap múlva virágba borítja a kertemet, vagy friss terményekkel tölti meg az asztalomat.

Ezért jött végre létre a INSPIRÁCIÓS ALBUM, ahol témakörök és évszakok szerint találsz újabb és újabb fotóalbumot. Mivel szeretem csoportosítva és rendszerben látni a dolgokat és a tárgyakat magam körül, ezért úgy gondolom, hogy ez egy különleges és kedvenc felület lehet majd a webáruház oldalán.


Végre-végre létrejött a TALÁLD MEG A VIRÁGOD felület. Ezzel különböző igények szerint válogathatod ki a számodra leginkább megfelelő virágokat. 

Ez könnyebbség lehet mindazoknak, akik valamilyen szempont szerint szeretnének növényeket gyűjteni a kertjükbe.





Nagy örömömre az áruház teljes felületén HATALMAS KÉPEKKEL igyekszünk bemutatni neked a termékeket. Úgy gondoljuk, hogy neked is fontos lehet a döntésben a növények pontos ismerete mind az adatok és a vizuális látvány szempontjából egyaránt.

Természetesen haladnunk kell a korral, ezért most már BANKKÁRTYÁVAL is tudsz fizetni, amit már igen régóta fontosnak tartottunk az áruház vásárlóinak kényelme elősegítése érdekében.

Blog és weboldalak számára AFFILIATE (PARTNER) OLDAL lehetőségével bővítettük a webáruház szolgáltatását, amit kifejezetten kertrajongó blogíró társak részére csatoltunk az oldalhoz. Itt tudod elolvasni az részleteket.


Az áruház kínálata folyamatosan tartogat számotokra VALAMI ÚJDONSÁGOT, amiért érdemes vissza - visszatérnetek. Most például különleges virághagyma újdonságokkal rukkoltunk elő. Remélem észreveszitek ezeket az igalmas csomagokat. 

De erről majd egy kicsit később írok. 


Várom a véleményeteket, illetve ha már kipróbáltad valamelyik termékünket, akkor írd meg nekünk a tapasztalatodat.

Dekor&Mentha Shop

Köszönöm, Ági


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :