Újság!
Betöltés...

KIKA - Felújítva vár

Múlt héten meglátogattam a frissen felújított és megnyitott KIKA Róbert Károly krt-i áruházát.
Szeretek ide járni, mert itt mindig találok valami olyan kiegészítőt vagy bútort, ami előbb-utóbb az otthonunkban köt ki. 



Igazából az átalakításnak köszönhetően ez a tendencia semmiben sem változott. A KIKA-ban mindig is a minőséget, a változatos stílusú termékkínálatot találhattad, és ez most sem változott. Amin változtattak: kényelmesebb lett a vásárlás élménye, illetve a gyerekesek számára ez egy ideális bevásárló ponttá alakult a városban.


A múlt heti KIKA túrám alkalmával két dolog tűnt fel rögtön a felújítás utáni első látogatáskor, hogy kényelmes lett a mozgólépcső használata (!), illetve hatalmas és kényelmes terek lettek kialakítva az összes szinten, amelyek újabb és újabb felfedezni valók irányába csábítanak.

Személy szerint teljesen odavoltam a virágos dekorációkért és a növények jelenlétéért (bármilyen formában is) az áruházban. Falakon, asztali dekorációként, cserepes növényként és még sorolhatnám, hogy mennyi-mennyi tippet és virágos lakberendezési ötletet gyűjthet be az, aki nyitott szemmel jár és keres. Bár ez egy apró adalék, ami szubjektív véleményt feltételez és némi kertrajongást illetve növények iránti extra vonzalmat a blog írójáról ;)





Mivel lassan elérkezik az az őszi pillanat, amikor már nincs virág a kertekben, ezért a földszinten található művirág kínálatból gyorsan összeválogattam egy őszi hangulatú összeállítást, ami vázába helyezve az otthonod dísze lehet. A színek lenyűgözően csábítóak, azt hiszem már csak egy vázát kellene hozzá választani.....












Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél mindig frissen értesülni róluk, akkor iratkozz fel a blog oldalán vagy a Facebook oldalon a "Követés funkciónál" válaszd a  "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.
Köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :