Újság!
Betöltés...

Dekor&Mentha Virágmag Kollekció - 2018

A stílusos kertek egyedi megjelenést és különleges virágos társításokat is rejtenek. Éppen ezért újul meg évről-évre a Dekor&Mentha Shop kínálata.



A 2018-as évi virágmag kínálatban különösen szép színeket és formákat találhattok. Virágnemesítőknek hála, a szinte már megszokottá vált virágainkból olyan varázslatok születtek, amelyekkel alig lehet betelni.

Elég csak egy kis pillantást vetni a pillangóvirágokra (Cosmos bipinnatus), a rézvirágokra (Zinnia), vagy a borzaskatákra (Nigella) és rögtön érteni fogjátok a rajongásom okát.
De az idén bővült Ammi Majus, nyári viola (Matthiola incana) és Didiscus kínálat is azt tendenciát mutatja meg nekünk, hogy bátran használjunk színeket és virágokat kertjeinkben.
Ezeken kívül találtok még abszolút újdonságokat is a Shop kínálatában:
Például az idehaza védett növényként ismert Buvákfüvet (Bupleurum), vagy az igazán megkapó és látványos Szeplőlaput (Cerinthe major) is.
 Ez természetesen egy csodás színskála bővülést is jelent, amelyekkel szinte hihetetlen árnyalatokat csempészhetünk kertjeinkbe.

Érdemes végig böngészned a Dekor&Mentha Shop virágmag kollekcióját, mert olyan különleges és ritka virágmagokat is találhatsz a 2018-as válogatásban, ami sehol máshol sem nem kapható a hazai virágmag kínálatban.


Ha meleg színekre vágynál, akkor kattints IDE


Ha romantikusan púderes színek varázsolnak el téged a virágok rengetegében, akkor kattints IDE


Ha szereted a kontrasztos színeket párosítani, akkor ezekből a virágokból válogathatsz kedvedre.

Narancs - Kék

Piros - Zöld

Fekete - Fehér


Ha te az élénk nyári színek rajongói közé tartozol, akkor talán ezek lehetnek majd a kedvenceid. Kattints IDE.


A webáruház oldalán található szűrőnek köszönhetően kiválogathatod a számodra leginkább megfelelő virágot. Jó szórakozást kívánok neked és nagyon jó válogatást / vásárlást.

Mert a tavaszi virágágyás tervezését nem lehet elég korán elkezdeni.

Dekor&Mentha Shop vásárlás




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :