Újság!
Betöltés...

Séta és fotózás a Vácrátóti arborétum


Hétvégén a Vácrátóti arborétumba látogattunk el. Ha valaki csak egy nagyot szeretne sétálni egy szépen kialakított parkban különleges növények között, akkor itt a helye. Ha időben érkezik (nem úgy, mint mi), akkor még a Pálma házba és a Kaktusz és pozsgás házba is ellátogathat.

Ha szeret előre tervezni, akkor az arborétum honlapján kiválaszthat különböző sétaútvonalakat, amelyek bizonyos témaköröket járnak körbe kertben.

Mi nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy fotózás közben sikerült a családom összes tagját elhagynom (bár szerintem ők hagytak el engem). De ez nem okozott gondot sem náluk, sem nálam. Fiaim (természetesen az apjukkal) boldogan vetették bele magukat az ismeretlenbe és szituációs játék gyanánt, megfigyelés alatt tartottak néhány látogatót, akiket kitartóan követtek. (Utólag is elnézést a „motoros üldözésért”! Már ha volt ilyen.)

Én addig fotóztam és fotóztam. Persze jobb szerettem volna, ha velem van a családom, de itt még a kiabálásukat sem voltam képes kiszűrni a zúgó lombok között. Kikapcsolódás volt a köbön.

Link: http://www.botanikuskert.hu/












A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :