HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Felvételi papír 2.

2018.02.07. 10:00 :: Sidaries

Korábban már volt egy felvételi papír, amiről itt írtam. Akkor Joe Murray felvételi papírját fordítottam le, nem rég pedig megtaláltam a neten Neil Barclay dokumentumát is. Ahogy néztem vannak közös részek, de azért látszik a két évnyi különbség, úgy tűnik, nem szabványból dolgoztak. Vagy legalábbis sokat változott a szabvány ezalatt.

nealbarklayjoboffer.jpg

Kedves Mr. Barclay

Korábbi interjúja alapján örömmel értesítjük, hogy pozíciót ajánlunk az ön számára, mint Árumozgató operátor, heti 40 órában, 80,88 font fizetésért. A bért csak a valóban ledolgozott órák után fizetjük.

A bérét heti rendszerességgel fizetjük a következő két metódus alapján. Vagy átutalással a számlaszámára vagy pedig postai kézbesítéssel. Ha nem rendelkezik számlaszámmal, akkor a Trustee Savings Bank egyik képviselője a rendelkezésére áll az első napjának reggelén, hogy ajánlatot és útmutatást adjon.

A Cég előfordulhat, hogy egyéb munkák elvégzését is el fogja várni Öntől a bérkategóriáján belül, amit Ön ennek a munkakörnek az elfogadásával jóváhagy. Az egyéb munkafeltételeit a Nemzeti Gépipari Megállapodásokkal összhangban állapítottuk meg.

A kezdeti munkaideje 8:00-16:30-ig tart, 30 perces ebédidővel. Azonban a Cég fenntartja a jogot arra, hogy más munkaidőt állapítson meg, ebbe beleértve a műszakos munkavégzést is. A Cég fejlődésével nagy a valószínűsége annak, hogy ez a munkaidő módosulni fog, és ezt az ajánlatot annak a feltételével adjuk, hogy ezt Ön tisztán megértette és elfogadta.

A Cég kötelező magánnyugdíjprogramot működtet, és a foglalkoztatás egyik feltétele az ebben való részvétel. Ennek a feltételeiről az interjú során már tájékoztatást kapott, a teljes részletekről pedig majd a belépését követően kap eligazítást.

Az ajánlatunk feltétele egy üzemorvosi vizsgálat, amit egyénileg kell elintéznie a következő két orvos egyikénél: (És ezt nem írom most le, mert minek.)

Lehet, hogy van második oldala is az ajánlatnak, de azt sajnos nem találtam meg. Azonban úgy tűnik így is minden fontos információt tartalmaz. Van azonban egy másik dokumentum is, ami kicsit későbbi, és habár sok újdonság nincs benne, ezért lefordítani is felesleges, de mégis idevaló.
nealbarclaydokumentum1.jpg

nealbarclaydokumentum2.jpg

nealbarclaydokumentum3.jpg

És ha már Neal Barclay, akkor kicsit innen kilógva berakom az utolsó fizetésének a kifizetési papírját is.

nealbarclaydokumentumok2.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: történelem élet a gyárban dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr3813640640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása