HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy kampányvideó és egy Mini

2018.10.17. 10:00 :: Sidaries

Az idei év vége egyértelműen a különféle kérések teljesítésével telt, ahogy az az elmúlt hetek bejegyzéseiből is látszódott. Az idei utolsó előtti egy győri suli kampányvideója volt, akik pár nappal a forgatás előtt kerestek meg, ezért elég szűkös volt az idő. Arról nem is beszélve, hogy már nem sok kedvem volt. Viszont mivel megint győzött a jófejség, megbeszéltem velük az időpontot, száraz idő esetére. Nem lett eső, csak sok felhő, elindultam, és találkoztam velük az erődnél, ami szerintem ezentúl az alapbázis lesz.

kampanyvideo1.jpgMeglehetősen szokásos volt ez a találkozó is, de aminek örülök, hogy ezek a fiatalok kicsit javítottak az eddigi eléggé negatív véleményemen a mostani középsulisokkal kapcsolatban. A közvetett kapcsolataim ezzel a korosztállyal jellemzően erősen negatívak, mert nem látok bennük sem kitartást, sem érdeklődést, mindössze határtalan egoizmust. Ez a négy fiatal pedig elvonatozott Komáromig, kisétált az erődig, megvárta amíg végzek a munkával, megcsinálta a munkáját, majd megtette visszafelé ugyanezt. Oké, nem éppen rakétát lőttek a Holdra, de akkor is becsülendő, hogy egy délutánjukat rááldozták egy 37 éves autó meglátogatására.

kampanyvideo2.jpgVolt ezen a találkozón kívül egy másik véletlen találkozóm is, amikor valamelyik korábbi találkozóról jöttem haza. Lazán autózgattam és egyszer csak láttam, hogy hátulról megjelenik egy Mini és úgy lehagyott, hogy csak lestem. Miniktől nem volt ez szokásos viselkedés. Ráléptem én is a gázra, hogy megnézzem merre megy, majd pár kilométer után leállt oldalra, én meg mellé.

kampanyvideomini.jpgKiszállt a sofőr, én is, és vigyorogva nekiálltuk nézni egymás járművét. Annyit tudtam meg tőle, hogy éppen szereli a kicsit megtuningolt gépét, és hogy valóban nem a gyári lóerő van az autóban, hanem jóval több, de sajnos a pontos számra nem emlékszem. Most pedig azért ment ki egy tesztkörre, mert ha nem nyomja a gázt, akkor alapjáraton egyre rosszabbul jár a motor, majd egy idő után megáll. Ezért is állt meg, hogy kipróbálja, hogy ezúttal is így lesz-e. Miközben beszélgettünk le is állt szegény autó, szóval még vár a kollégára egy kis szerelés. Végül cseréltünk telefonszámot, majd mindenki ment a dolgára. Jó napok voltak ezek is.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr9614305471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása