HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Szülinaposok

2019.07.10. 10:00 :: Sidaries

Az elmúlt hónapokban nagyon sok szülinapos megkeresés volt. Egyesével leírni felesleges volna, mert amit ezekről az eseményekről le lehetett írni, azokat már korábban leírtam, azt a pár extra dolgot meg összeszedem ebbe az összegyűjtött bejegyzésbe.

A szülinaposok nagy része a Dunántúlról, főleg Budapestről érkezik, de vannak azért messzebbről is. Az idei rekorder Orosházáról jött, bár tavaly Debrecen környékéről is voltak. Szeretem az ilyet, mert ők tényleg komolyan gondolják. Őszintén szólva nem csak lustaság miatt hívom el az embereket az én környékemre, hanem egyfajta nevelési célzattal is. Ha akartok valamit, akkor melózzatok érte! És az emberek nagy része jön is, nagyon kevesen mondják le az utazás miatt a találkozót.

sokszulinapos1.jpg

Volt egy régi munkatárs és a haverja, ahol a haver volt az igazi fanatikus. Annyira, hogy teljesen rákészült a '80-as évek feelingjére dzsekivel, zenével, mindennel. Szerintem velük volt a leghosszabb találkozóm, ha jól emlékszem bő három órán keresztül beszélgettünk mindenféléről. Persze a Delorean volt a központban, de volt ott munka, család, történelem is.

sokszulinapos3.jpg

Aztán volt egy testvérpár feleséggel, kisbabával, akikkel szintén elterelődött sokszor a szó mindenfelé, de náluk azért az autó volt a középpontban órákon át. Végül pedig egy apuka, a 7 éves kisfiával, aki a saját kisautóját is hozta, amivel többször körüljárta az igazi Deloreant és leellenőrizte, hogy a makettje megfelelő-e. Nála különösen aranyos volt, hogy kapott egy képet a Dokitól, amin McFly és a Doki áll az óratorony előtt. Amikor pedig mentem vele egy kisebb kört, akkor a komáromi erőd előtt megnéztük a kirakott hajót és tankot is, ami külön tetszett neki. Esélyes, hogy erre a napra nagyon sokáig fog emlékezni.

sokszulinapos2.jpg

A Delorean meg szépen dolgozik közben és szerintem élvezi a rajongást. Hibát idén eddig nem produkált, de azért a hipochondriám folyamatosan figyeli a legkisebb morgást, reccsenést, csilingelést is. Egyelőre a váltónak az ötös szinkrongyűrűje az, amin egy kicsit gondolkozok, mert nagyon gyakran történik meg, hogy ha négyesből ötösbe váltva nem hagyom, hogy rendesen leessen a fordulatszám, akkor megreccsen. Idén szerintem nem fogok vele foglalkozni, de lehet, hogy a jövő év eleji olajcserekor 10 év után megint lekerül a váltó.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4114933478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása