Csúcstartók: hat gyerekük szülinapja február 28

Carrie és Craig Kosinski nem elégedtek meg egy ikerpárral, ők úgy érezték, ennél nagyobb kihívásra van szükségük, mindjárt 3 darab ikerpárral indulnak tehát csatába.

A Kosinski család három ikerpárt nevel, összesen hat gyereket nevel, ebből egy ikerpár saját, a másik 2 örökbefogadott. Ez már önmagában nem szokványos, de tudják fokozni: minden gyerekük ugyanazon a napon, február 28-án született. 

Ahogy az a Huffington Post cikkéből kiderül, Carrie és Craig Kosinski 2013-ban fogott bele a projektbe, amikor Carrie egy barátnője teherbe esett. Az asszony nehézségei miatt a gyerekeket Carrieék fogadták örökbe.

A helyzet azonban hamarosan még szövevényesebb lett, egy év múlva Carrie-ék ugyanennek a barátnak az előző, a már örökbefogadott ikerpárja előtt született másik 2 gyerekét (szintén ikrek) is örökbe fogadták. A hatosfogat 2016-ban nyerte el jelenlegi formáját, amikor Carrie maga is ikreknek adott életet. 

A legújabb ikerpár 24 hét és 6 nap után született, de Carrie elmondása szerint a körülményekhez képest jól vannak. A másik 4 gyerek, bár már hivatalosan is a Kosinski pár gyámsága alá kerültek, hivatalosan egyelőre még nem tartoznak a családhoz, de ezen már dolgozik a pár, a költséges folyamatot GoFundMe projekjük támogatásával bárki segíthet előremozdítani. Carrie-ék egyébként imádják a gyerekeket, hálásak a lehetőségért, és mindenkit arra buzdítanak, fogadjanak bátran örökbe, nem fogják megbánni.

A tavalyi volt az első 28-a, amikor 6 születésnapot ünnepelt a család, ami persze jó pár logisztikai problémát felvet. Bár a hatszoros szorzó azt jelenti, hogy bár az év hátralevő részében nem kell zsúr szervezéssel foglalkozni, a különleges alkalomra való spórolással viszont annál inkább.

A család története a szerkesztőségben vérmérséklettől függő reakciókat váltott ki. Volt, aki egyből annak örült, hogy kész is van a kosárcsapat, nem szorulnak külsősökre. Más azon tűnődött, vajon anyuka hat tortát süt, vagy egyetlen hatemeleteset? Többünknek egyből beugrott a hatos szülinap pénzügyi vonatkozása, a gyakorló anyukák pedig a hat egymást követő zsúr gondolatától sápadtak le. Mindent összevetve viszont az egyhangú ítélet az volt, a Kosinski család, és a hatos közös szülinap: menő!

Oszd meg másokkal is!
Mustra