Hamilton: Bottas megérdemelné, hogy a Mercedesnél maradjon - F1VILÁG.HU

Hamilton: Bottas megérdemelné, hogy a Mercedesnél maradjon

HIRDETÉS
2017 Azerbaijan Grand Prix, Thursday - Steve Etherington

A Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton úgy véli, Valtteri Bottas kiérdemelte, hogy a német istálló meghosszabbítsa szerződését a következő idényre.

Bottas Nico Rosberg helyét vette át a Mercedesnél, ám a brackley-i istálló csupán 1 évre szóló szerződést kínált neki. Arról, hogy maradhat-e a csapatnál a továbbiakban is, a későbbiekben döntenek majd.

Bottas a szezon eddig eltelt részében egy rajtelsőséget és egy győzelmet is szerzett, Hamilton pedig úgy érzi, a Mercedesnek hosszabbítania kellene a finn tehetséggel.

„Azt gondolom, kiérdemelte a helyét a Mercedes csapatánál hosszabb távra” – mondta a brit Bakuban.

„Véleményem szerint a Mercedes az egyetlen olyan csapat a motorsportban, mely nagyon nagyra értékeli az egyéneket, akikkel együtt dolgozik. És ez különösen igaz a versenyzőkre – életük végéig a család részévé válnak.”

„Valtteri pedig kiérdemelte a helyét ebben a családban. Nagyszerű munkát végez, és tovább fog fejlődni. Ez még csak az első éve a csapatnál, és már nyert egy futamot, és értékes pontokat gyűjtött az istállónak. És a folytatásban csak erősödni fog. Csak meg kell adni neki a lehetőséget.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!