Hosszabbított üzemanyagpartnerével a Red Bull - F1VILÁG.HU

Hosszabbított üzemanyagpartnerével a Red Bull

HIRDETÉS
Szerződést hosszabbított üzemanyagpartnerével, az Exxonmobillal a Red Bull Forma-1-es csapata.
AUSTIN, TEXAS - NOVEMBER 03: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on November 03, 2019 in Austin, Texas. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-222Y7MM6H2111 // Usage for editorial use only //

Az istálló még 2017-ben kezdett el együttműködni a vállalattal, az évek során pedig az Exxonmobil egyre inkább hozzá tudott járulni a Red Bull fejlődéséhez Esso Synergy nevű üzemanyagjával, és Mobil 1 kenőanyagjaival.

Ennek eredményeképpen a Red Bull folytatni akarja az együttműködést, a minap pedig be is jelentették, több évvel meghosszabbították szerződésüket.

A megállapodás értelmében az Exxonmobil komoly mérnöki segítséget nyújt abban, hogy közösen megalkossák a következő generációs üzem- és kenőanyagokat, melyek javítani tudnak majd a 2020-as versenyautó motorjának és váltójának teljesítményén.

A Red Bull egyébként változatlan felállással, a Max Verstappen – Alexander Albon kettőssel vág neki a 2020-as bajnokságnak. Új autóját a hírek szerint február 12-én mutatja be, bár hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban még nem érkezett.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!