HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

„Fém hétfővel” gyorsítja fel eladásait a Markforged

ferenck 2018.12.06. 08:30

A Massachusetts állambeli úttörő Markforged 3D nyomtatófejlesztő „Fém hétfő” (Metal Monday) értékesítési eseményt jelentett be, amellyel a Metal X rendszerre vonatkozó december 17. előtti összes amerikai és december 11. előtti összes európai uniós megrendelést ígéretük szerint az év végéig teljesítik.

A cég márciusig több mint száz 3D nyomtatórendszert (printert, szinterező rendszert, tisztítóállomást) szállított ki a megrendelőknek.

3dnyomtatas_markforged.jpg

„Ha átnézzük az összes desktop-méretű fémnyomtató-gyártót és az egész körüli hype-re gondolunk, láthatjuk, hogy még mindig mi vagyunk az egyetlen szállítók. A Fém hétfő ügyfeleink és az iparág iránti elkötelezettségünket jelenti. Ha megígérünk egy szállítási dátumot, egy hónappal később nem állunk elő sokkal későbbi másik időponttal. A Metal X-et hamarabb kimozdítjuk az ajtón, mint eddig bármikor, és semmi ok arra, hogy tovább várakozzanak a tárgykészítést megváltoztató fémnyomtatóra – nyilatkozta elégedetten a társalapító-vezérigazgató Greg Mark.

3dnyomtatas_markforged1.jpg

A gépet a 2017-es CES-en mutatták be, szakértők a hatékony fémnyomtatást garantáló forradalmi rendszerként beszéltek róla.

„Ha valaki meg tudja engedni magának, hogy fél és 1 millió dollár közötti fémprintert vásároljon, vegyen egyet. A többieknek viszont itt a Metal X” – jelentette ki a bemutatón Mark.

A gép sokféle anyaggal, köztük bejáratott gépeken nem használtakkal, például egyes rozsdamentes acélokkal, alumíniumokkal, titánváltozatokkal stb. is nyomtat.

A teljes Metal X rendszert (a printert, a Sinter-1 modult és a Wash-1 utófeldolgozó egységet) elsőként a Stanley Black & Decker háztartási hardvergyártó telepítette. A gép a cég által kidolgozott atomdiffúziós additív gyártást (ADAM) használja.

A Markforged termékek magyarországi forgalmazója a FreeDee Printing Solutions.

Címkék: nyomtatók innovátorok fémnyomtatás FreeDee Markforged

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3414429464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása