Belföld

A Békemenet egyik főszervezője szerint mindenki hülye, aki aláírta a Momentum kezdeményezést

266 151 hülye már biztosan van ebben az országban a Békemenet egyik fő szervezője, Stefka István szerint.

A 444 szúrta ki azt a felvételt, ahol Stefka elmondja véleményét a Momentumról. A Pest Srácok igazgatója – egyébként ez az a lap, aminek főszerkesztője saját sörözőjének arculatváltására kapott közpénzt- nagyon jól értesült lehet, úgy tudja, ezeknek a szervezeteknek rengeteg pénzük van és mindig más formában jönnek elő. Szerinte „a balliberálisok sajátja, hogy mindig átöltöznek”. A Momentum Mozgalom lényege úgy látja az, hogy egy barátságos és „bizonyos szempontból hihető, elhihető szöveggel” próbálják az embereket megtéveszteni. Itt sajnos nem tudunk meg részletek, pedig érdekes lett volna, mire gondol Stefka.

Amikor ez a rendezvény volt, ő még csak részeredményeket tudott, így valószínűleg most még idegesebb, hogy nem 100 ezer aláírás jött össze, hanem annak több mint duplája:

Ha valóban százezer aláírást gyűjtöttek az olimpia ellen…tehát mindig negatívumok ellen harcolnak, tehát azzal szólítják meg az embereket, és mégis van ennyi-hát nem tudom másként kifejezni-nem megvezetett, hanem ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol.

Szerinte ez azt jelzi, hogy “Magyarország ellen lehet kampányolni.”

Levonta a következtetést is:

Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség Békemenetre. Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik