Advent

Ezek a legjobb láthatatlan ajándékok!

Nem mindig az a legjobb ha valami kézzel fogható van a karácsonyfa alatt.

Ha idén ajándékozásról van szó, akkor nem feltétlenül kell csak tárgyakban gondolkodni. A 21. században már olyan láthatatlan ajándékok elérhetőek, amiknek biztos az egész család örülni fog és megvásárlásukhoz ki se kell mozdulni a lakásból.

Hála az internetnek és az okos világnak a különböző streaming szolgáltatások egyre népszerűbbek és könnyen kezelhetőek. Ezért karácsonyra egy sorozatfüggőnek nem is lehet jobb ajándékot kitalálni, mint egy Netflix vagy egy HBO GO előfizetés. A legújabb sorozatok és filmek bármikor bárhonnan elérhetőek, és egy rajongónak ez az igazi kikapcsolódás nem egy wellness hétvége.

Ha a családban valakinek folyton a fülében lóg a füles, akkor érdemes Spotify előfizetéssel meglepni idén. Nagyon kedvező áron elérhető a világ legnagyobb zene streaming szolgáltatása. Több eszközt lehet egy fiókhoz társítani és akár családi csomagra is bővíthető.

Olyannal is lehet találkozni, hogy valaki karácsonyra több könyvet kér, mert imád olvasni, és pár nap alatt végig rágja magát minden oldalon. Ilyen esetben a legjobb ajándék egy Scribd előfizetés, ami egy komplett virtuális könyvtár több nyelven. Innentől csak válogatni kell a különböző műfajú írások között.

Az ajándékutalványok is sláger ajándékok, de a legtöbb egy adott üzletben váltható csak be adott fajtájú termékekre. Ezért jó ötlet Amazon utalványt venni, és a hatalmas kínálatból bármi rendelhető, könyv, tech kütyü, ruha, kozmetikumok és így tovább. A megajándékozott dönti el milyen termékre van szüksége. Ennyire egyszerű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik